Forførende blomster møter uimotståelig vanilje i nyheten Vanilla Sex fra Tom Ford.

Vaniljeduft er mer populært enn noen gang, og med Tom Ford Vanilla Sex får denne trenden en ny, spennende dimensjon. Når kulden griper tak utenfor, er en sødmefylt og krydret gourmandparfyme nøyaktig hva vi ønsker oss.

Vi er stolte av å presentere Tom Ford Vanilla Sex – en tolkning av sesongens mest ettertraktede parfymenote, vanilje. I denne duften veves eksklusiv indisk vaniljetinktur, med mystiske blomsternoter og en intens essens av bitter mandel. Hjertet av duften avdekkes som en harmonisk blanding av kremet sandeltre, forførende tonkabønner, og det innovative Ultravanil™ molekylet. Denne sammensetningen gjør parfymen både tidløs og sensuell, perfekt balansert med sødme og krydder.

Tom Ford Vanilla Sex er designet for å appellere til både kvinner og menn, og kommer garantert til å være en favoritt til å kombinere med dine andre Tom Ford parfymer.

Tom Ford Vanilla Sex Eau De Parfum

Les også om vår nye parfymeserie fra Victoria Beckham!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også om Tom Ford sin nyeste parfyme, Vanilla Sex! […]

[…] Les også om nyheten “Vanilla sex” fra Tom Ford! […]

[…] trend innen parfyme og lanserer ikke bare èn, men to vaniljedufter. Vi har allerede skrevet om Vanilla Sex, den lette florale vaniljeduften som kom i hus i starten av året. Nå introduserer vi en mørkere […]

[…] også om Tom Ford sine nye fristende parfymer Vanilla Sex og Vanille […]

Skriv melding

Abonner Til toppen