Førstehjelp for tørre hender!

Nå er det ekstra kaldt og da blir hendene våre veldig utsatt. Da er det viktig med gode håndkremer som er rike og trekker godt inn i huden.  En skrubb er også perfekt for tørr hud da den skånsomt fjerner døde hudceller, samtidig som den tilfører huden næringsrike oljer.

 

Biologique Recherche Masque Gommage Mains

Biologique Recherche Masque Gommage Mains er en intensiv håndskrubb og eksfoliator som umiddelbart gjør huden jevn og forfinet, mykner neglebånd, styrker neglene og reduserer synligheten til pigmentering. Huden føles silkemyk og fornyet. Den gir “dobbel” eksfoliering av hendene: fysisk peeling ved bruk av vokskuler av jojoba og kjemisk peeling ved bruk av AHA-syrer.

 

 

BYREDO Hand Scrub

Denne håndskrubben er laget av oljebasert salt som gjør den tørre huden på hendene mykere, fastere og næret. Finnes i tre dufter, Rose, Vetyver og Suede.

 

BYREDO Hand and Nail Cream Rose 

Denne silkemyke kremen fukter og mykgjør hendene og neglebåndene, og dufter i tillegg helt himmelsk.

 

La Mer The Hand Treatment

Algen i The Hand Treatment lindrer, fukter og beskytter tørre hender, mens et lysreflekterende kompleks forbedrer hudens tone og klarhet.

 

 

La Prairie Cellular Hand Cream

Intens fuktighet og anti-aging pleie for hendene, som etterlater huden silkemyk. Reduserer aldringstegn og booster hudens fasthet og elastisitet.

 

Omorovicza Nourishing Hand Treatment 

Omorovicza Nourishing Hand Treatment er rik nok til å gi fuktighet og næring, likevel lett nok til å absorberes øyeblikkelig. Den styrker og strammer opp huden, og vitamin C bidrar til å redusere synligheten av pigmentflekker.

 

Sisley Confort Extreme Hand Cream

En lekker håndkrem som beroliger huden og er med på å holde hendene vakre og ungdommelige. Den unike kombinasjonen av planteekstrakter med nærende og reparerende sheasmør og solsikkekjerneolje lindrer huden øyeblikkelig.

 

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve

Deilig lindring for de tørreste og mest aktive hender. En svært populær håndkrem som beroliger, pleier og fukter huden. Den tykke, rike og oljefrie formelen absorberes raskt og danner en “hanske-liknende” beskyttende barrière mot tap av fuktighet.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen