Førstehjelp til vinterhår

Det er vanskelig å holde sveisen fjong i vinterhalvåret. Bruk av lue kan gi statisk eller fett hår, og kulden ute i kombinasjon med varmen inne kan tørke ut håret. Heldigvis har vi en rekke gode hårprodukter som hjelper deg å holde håret vakkert og som garantert redder enhver dårlig hårdag.

Hair Rituals by Sisley

Sisleys fantastiske hårserie er dedikert til hodebunn og hårpleie, slik at håret pleies fra rot til tupp. Plantebaserte oljer, vitaminer, mineraler og proteiner stimulerer hodebunnen for langvarig pleie, og gir næring for øyeblikkelige resultater.

Sisley Precious Hair Care Oil

Sisley Volumizing Spray

Sisley Pre-Shampoo Purifying Mask

Sisley Revitalizing Fortifying Serum

 

Oribe

Tørre tupper, flass, statisk hår og luesveis er gjengangere på vinterstid. Oribe har flere gode serier tilpasset ethvert behov. Oribe Signature-serien passer normalt hår eller hår som trenger lett fukt. Oribe Gold Lust-serien er rik på proteiner og virker beskyttende og pleiende på slitt hår.

Oribe Signature Shampoo 

 

Oribe Gold Lust Transformative Masque

 

Oribe Mystify Restyling Spray

 

Oribe Gold Lust Dry Shampoo

 

Oribe Power Drops Damage Repair Booster

 

 

Omorovicza Revitalising Scalp Mask

Gi håret og hodebunnen din en fresh start! Denne hodebunnsmasken renser i dybden, kjøler ned og beroliger selv den mest irriterte, sensitive hodebunnen. Den eksfolierer mildt for å bekjempe flass og rense hårsekkene. Rik på balmsamoljer som gjør håret silkemykt. Unn hår og hodebunn det ypperste i komfort.

 

 

The Organic Pharmacy Jasmine High Gloss Conditioner

En mild og dypt fuktighetsgivende balsam. Beskytter, gjenoppretter vitalitet og gir glansfullt hår. Gir volum og beskyttelse mot forurensning, vær og vind.

Skriv melding

Abonner Til toppen