Forvandle vinterhuden med Augustinus Bader – Få eksklusiv gave!

Få The Body Lotion 30 ml i gave når du kjøper et kroppsprodukt fra Augustinus Bader.

Opplev luksusen av Augustinus Baders kroppsserie og la den bli din redning for tørr og gusten vinterhud.

Har du også tørre flak på leggene om dagen? Ingen tvil om at vinterens kulde kan være hard mot huden, men med Augustinus Baders eksklusive kroppsserie kan du gi den omsorgen den fortjener. Denne prisvinnende serien, kjent for sin avanserte teknologi, arbeider dypt for å hydrere, forbedre hudens tone og tekstur, og styrke hudens barriere. Elastisiteten økes, og huden blir over tid fastere, og med en ny glød. Serien er parfymefri og derfor perfekt å bruke for hele familien. Beriket med det patenterte TFC8-komplekset som støtter cellefornyelsen.

/Kampanjen er avsluttet/
Nå har vi en eksklusiv gave til deg:
Når du kjøper et (eller flere) Augustinus Bader kroppsprodukt, får du med en 30 ml The Body Lotion i gave fra oss. Kampanjen gjelder: The Body Cream, The Body Lotion, The Body Oil, The Hand Treatment, og seriens nyeste tillegg, The Body Cleanser.

Denne muligheten varer kun ut januar, så lenge lageret rekker. Forvandle din hudpleie til en ekstraordinær opplevelse med Augustinus Bader! /Avsluttet/
Les mer om hvert produkt her:

Augustinus Bader The Body Cleanser


En forfriskende kroppsvask som renser huden skånsomt, tilfører fukt og mykgjør huden. The Body Cleanser er beriket med en oppkvikkende duft av eukalyptus som gir deg en fresh start på dagen. Den lette gel konsistensen forvandles til et mykt, rikt skum. Dette produktet er 100% vegansk.

The Body Cream


Dette er en svært rik, luksuriøs krem til kroppen, som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tekstur. Kremen motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud over tid. Teksturen er rik, nesten som en balm, men produktet trekker overraskende fort inn i huden.

The Body Oil


Populære The Body Oil gir godt med fuktighet, og styrker barrieren med en effektiv miks av plantebaserte ingredienser som vitamin E, arganolje, og gjenoppbyggende squalane. Den reduserer synligheten av celluliter, strekkmerker og pigmentering og du vil merke at huden oppleves mer elastisk. Denne er en favoritt hos mange fordi den trekker så fort inn i huden og gir en vakker glød. Kan også blandes med The body cream for å gjøre denne lettere å smøre ut.

Augustinus Bader The Hand Treatment


Få silkemyke hender med denne nydelige håndkremen. Den gir intens fuktighet, forbedrer hudens elastisitet og beskytter mot vær og vind. Effektiv mot aldersflekker, hyperpigmentering og tørr, sprukken hud, er denne kremen alt du trenger for å holde hendene dine glatte og ungdommelige. Helt parfymefri og med en tekstur som trekkes raskt inn i huden.

The Body Lotion

Denne hurtigabsorberende bodylotionen gir dyp fuktighet og etterlater huden myk og smidig med en sunn glød. Det perfekte valget for deg med dårlig tid, eller som foretrekker lette teksturer. The Body Lotion pleier huden, og bidrar til å redusere synligheten av cellulitter, strekkmerker og pigmenteringer. Den styrker fuktbarrieren og bevarer fuktighet, samtidig som den roer ned huden etter soleksponering og beskytter mot ytre skader. Med sin lette, parfymefrie konsistens, er den velegnet for alle hudtyper.

Les også;
-10 skjønnhetsprodukt som lyser opp januar.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen