Fremhev dine aller vakreste trekk med highlighter

Makeupartister, modeller og kjendiser sverger til skyggelegging og highlighting for å forme ansiktet, og dette er triks det er vel verdt å lære seg. Du kan bruke det til å sminke deg yngre, til å gi deg selv et mer våkent blikk, til å gi huden glød, eller rett og slett for å se vakrere ut.

En highlighter er fint for å fremheve og markere ansiktstrekkene.

Når det gjelder å fremheve konturene i ansiktet, er regelen at mørkt skyggelegger og lyst løfter frem.

Hvis du vil fremheve kinnbeina, legger du rouge under kjevebeinet og gjerne litt highlighter rett over kjevebeinet. Da vil de komme godt frem.

Det finnes egne highlightprodukter, både i krem- og pudderform. Husk at krem legges penest over krem, så bruk en kremhighlighter hvis du bruker flytende foundation eller bare fuktighetskrem som base.

Bruker du en pudderbasert foundation eller vanlig ansiktspudder, er det enklest å påføre et pudderbasert highlightprodukt.

Bruk gjerne en highlighter med litt skimmer i oppå kinnbeina og under øyenbrynene.

Laura Mercier Shimmer Bloc, Laura Mercier’s Shimmer Block har en unik formel som er veldig enkel å påføre. Den gir glød og en silkemyk overflate til øyne, kinn og kropp. Inneholder lysreflekterende egenskaper som gir huden et naturlig utseende, uten at det blir metallisk.

The Organic Pharmacy Organic Glam Liquid Shimmer Highlighter. Finnes i tre varianter. Warm Gold, Silver Ice og Pink Ice

Laura Mercier Secret Brightening, Laura Mercier’s Secret Brightening Powder fikserer Secret Brightener, Secret Camoulage og Secret Concealer. Passar alle hudtyper og inneholder mikroniserte pigmenter som ikke legger seg i fin linjer. Gir et jevnt og holdbart resultat samtidig som huden får en lekker glød.

Laura Mercier Secret Brightener. Laura Mercier Secret Brightener – Pen er en fargekorrigerende highlighter som lysner mørke ringer, reduserer skygger og minimerer misfarging.

La Prairie Cellular Light Fantastic Shade. Bestselgeren vår for fargekorrigering og higlightning

Guerlain meteorites perler. Dette fantastiske pudderet gir en porselensaktig overflate. Jevner ut hudtonen og gir en naturlig glød og finish til huden. Fikserer som et vanlig pudder og er lysreflekterende.

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen