Lei av tunge parfymer?

Foto: Martin Rustad Johansen


Har du blitt mettet på krydder og tunge parfymer?
Start det nye året med en av disse friske, lette og sprudlende duftene som løfter humøret nå.


LES EXCLUSIFS DE CHANEL Eau de Cologne

Les Exclusifs de Chanel er en unik parfymeserie, inspirert av Gabrielle Chanels liv. Hver duft er et lite kapittel som hyller steder, mennesker og opplevelser hun har hatt. I denne serien finner vi Eau de Cologne, inspirert av 1800-tallets Eau de Cologne. Ønsker du en ren, frisk og elegant sitrusduft, vil du like Eau de Cologne, med noter fra mandarin, bergamott og neroli.

Ikke tilgjengelig i nettbutikken, men kom innom eller ring oss på tlf
22 44 61 42, så hjelper vi deg.


BYREDO Blanche Eau de Parfum

Blanche er en ren og floral duft, Byredos svar på klassisk skjønnhet. Den ble opprinnelig laget til Ben Gorhams kone. Duften inneholder en spennende kombinasjon av aldehyder, rosépepper, neroli, musk og sandeltre. Den er delikat og ren, men med masse karakter.


D. S. & DURGA Italian Citrus 

D.S & Durga har laget en duft som tar deg rett med til den italienske kysten. Italian Citrus er en sprudlende duft med blodappelsin , sitron, grønn mandarin og musk.


ACQUA DI PARMA Blu Mediterraneo Bergamotto Di Calabria SPUGNATURA

Bergamotto di Calabria La Spugnatura er en hyllest til de italienske engene med bergamott, hvor den dyrebare frukten blir høstet inn. I tillegg til bergamott inneholder duften bitter appelsin, grapefrukt, sedertre og vetiver, som gir den en frisk karakter.


MEMO Paris Jannat EDP 

Jannat er et paradis av vill sitrus og eksotiske blomster. En ren og frisk duft med grapefrukt, appelsin, bergamott, salvie, hvite blomster, musk og tonkabønner.


Ormonde Jayne QI Intensivo Eau de Parfum

En delikat duft, spektakulær, men allikevel ren og naturlig, med grønn sitronblomst, neroli, osmanthus, rose og musk.


D. S. & DURGA Crystal Pistil 

Crystal Pistil kan brukes alene eller som en “fragrance enhancer”, som forsterker andre dufter. Den er lett og behagelig med appelsinblomstvann, hvite blomster, rosépepper og hvit musk.

Skriv melding

Abonner Til toppen