Friske vårdufter vi elsker!

Dufter med appelsin eller neroli passer perfekt til påsken. I og med at det begynner å bli lysere ute og vi går mot vår ønsker mange seg litt friskere dufter. Dette er våre favoritter!

 

Pro Fumum Roma ORANGEA

Dette er duften av en fortryllende appelsinhage med noter av appelsinblomst, bergamott, mynte og sedertreblader.

Omorovicza Bagatelle de Gabrielle 

Omorovicza Bagatelle de Gabrielle er en lys, floral, feminin og bekymringsløs duft som gjør deg glad! Den er inspirert av den drømmende og eksotiske atmosfæren i Omorovicza sitt Spa i Budapest.

I kjernen ligger den skjøre balansen mellom appelsinblomst og tonkabønne. Fresia- og lavendelnoter skaper kontrast med den feminine sensualiteten til tuberose.

Maison Martin Margiela (untitled) 

Dette er en særegen duft som minner om nyslått høy med snev av appelsinblomst, jasmin og sedertre. Perfekt hvis du ønsker deg noe spesielt.

 

April Aromatics Nectar of Love

En veldig sensuell og rik parfyme, som inneholder en eksotisk blanding av fruktnektar og ekstrakter av hvit tuberose, jasmin, bulgarsk rose, neroli fra Tunisia, samt sandeltre. Denne duften er seriens mest eksklusive duft.

 

Pro Fumum Roma NEROLI

En  utrolig nydelig duft stappfull av neroli og bitre appelsinknopper. Frisk, men allikevel veldig spennende.

Ormonde Jayne Montabaco Intensivo

Montabaco er en duft som skal fange essensen av Latin Amerika. Lær, semsket skinn, tre, tobakkblader og appelsinblomst. Lag på lag som kreerer en sensuell og temperamentsfull latiner duft. Den har i tillegg  magnolia, jasmine og rose som gir den et  blomstrende og forførende preg.

Pro Fumum Roma BATTITO D’ALI

En frisk, men allikevel søt og krydret duft med kakaopulver, appelsinblomst, myrra, vanilje. Dette er en favoritt blant både oss og kundene våre.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen