Fuktbombebehandlingen du trenger nå

Fremover kommer vi til å anbefale dere den hudpleiebehandlingen som passer for årstiden og klima vi er i.

Akkurat nå når det er vinter og det er på det kaldeste anbefaler vi på det sterkeste Gimle BT-Cocktail Lift

BT-Cocktail lift er en avansert ansiktsbehandling hvor mikrostrøm brukes for å behandle ansiktsmusklene, som gradvis mister sin spenst, noe som bidrar til synlige aldringstegn. BT-Cocktail Lift bidrar til økt kollagen-og elastinproduksjon, økt sirkulasjon og glød, samt forbedret elastisitet i huden. Den komplette kombinasjonen av hudsliping med aktive produkter, oksygen for å øke fuktighetsnivået og regenererende lysterapi er den ultimate behandlingen mot hudaldring.

Dette er en fruktbombe, og tørr hud vil virkelig bli fuktet, plumpet og stråle.

Skjønnhetsblogger Tone Skipa skriver dette om Gimle Cocktail Lift:

“Denne behandlingen ligger på topp 3-lista mi av alle behandlinger jeg har testet opp gjennom, og muligens den som har hatt lengst effekt! Kanskje fordi jeg også brukte produktene i etterkant. Hudfargen ble mye jevnere – selv pigmenteringen fra i sommer ble redusert ganske mye. Huden har hatt masse glød, fukt og spenst” (Les alt her)

Hvis man ønsker å beholde gløden, fuktigheten og spensten anbefaler vi at dere fortsetter behandlingen hjemme med

Bio-Therapeutic Cocktail Skincare Kit

Bio-Therapeutic Cocktail Skincare Kit er høyteknologisk hudpleie på sitt beste.

Inneholder tre produkter som fukter, jevner og roer ned huden.  BT-Cocktail bidrar til økt kollagen- og elastinproduksjon, økt sirkulasjon og glød, samt forbedrer elastisitet i huden.

ATP eller Adenoid Triphosphate er en energikilde som gir liv til alle levende skapninger. Når vi eldes vil vi gradvis minste ATP og cellefornyelsen vil svekkes som igjen vil føre til aldring.

BT-Cocktail er den perfekte boosten for å forandre på hudens utseende. Tre trinns systemet kombinerer de mest innovative ingrediensene så huden blir strålende, glødende og sunn.

Step 1-BRIGHT

Step 2- FIRM

Step 3- SMOOTH

 

Skriv melding

Abonner Til toppen