Gå ikke glipp av denne vinterkampanjen:VINTERKAMPANJE MED OMOROVICZA

Cooling Derma Globes fra Omorovicza er et nydelig verktøy å bruke på øyepartiet når du ønsker å dempe hevelse, øke sirkulasjonen, og virkelig få det beste ut av øyekremen din. Disse har vi ikke for salg, men akkurat nå har vi en kampanje hvor du kan få et sett i gave!

Kjøper du 2 eller flere hudpleieprodukter fra Omorovicza, får du 1 sett Cooling Derma Globes.
(Gjelder kategoriene serum, krem, øyekrem og masker. Gjelder ikke renseprodukter, leppepomade, sminke eller kroppsprodukter).

Omorovicza er en svært resultatstyrt ungarsk hudpleieserie som også klarer å få til “spafølelsen”. De er helt rå på duft og teksturer, og har samtidig målrettede produkt til alle mulige hudtilstander. I hjertet av serien ligger deres patenterte ”Healing Concentrate”™ som de har utviklet i samarbeid med et Nobelprisvinnende laboratorium. Alle produktene inneholder virksomme mineraler fra de thermalske kildevannene i Budapest. Kom innom oss dersom du ønsker en personlig konsultasjon.

Neste uke fra mandag 13. februar- fredag 17. februar, får vi også besøk av Beata, som til daglig jobber i Omoroviczas spa i Budapest. Hun skal utføre behandlinger, og vi har fortsatt noen ledige timer igjen. Book time på tlf 22 44 61 42 eller les mer her.Skriv melding

Abonner Til toppen