Gå ikke glipp av disse kampanjene

Har du fått med deg disse?


LA BOUCHE ROUGE:

Vi feirer La Bouche Rouge 5 år:
Ved kjøp av 3 produkter fra La Bouche Rouge får du et lekkert håndlaget lipstick skinnetui i fargen White i gave fra oss.
Etuiet har en verdi på kr 650,-
kampanjen gjelder i butikk og på nett fra mandag 24/10 – søndag 20/11, så langt lageret rekker.


Det franske IT-merket er kjent for å mestre kombinasjonen av bærekraft og luksus, og lager kvalitetssminke med rene, naturlige ingredienser, i en lekker, refillbar innpakning. 


AVEDA

Alle trenger en god og reparerende hårmaske mener vi, derfor får du nå Botanical Repair Masque Rich i gave fra oss når du handler 3 eller flere av dine AVEDA-favoritter! (verdi kr 695,-) Kampanjen varer fra mandag 7/11-20/11, så langt lageret rekker.

Masque Rich fra den bestselgende Botanical Repair serien til AVEDA er en intens hårkur som både styrker og gjenoppbygger håret. Har du flisete tupper og slitt hår er dette en maske du vil ha utrolig mye glede av.
Start med å vaske håret godt med din favorittsjampo fra AVEDA. Deretter er det lurt å klemme ut vannet fra håret, før du fordeler en liten mengde av masken i tupper og lengdene av håret. Vi elsker hvor kjapt det går! Du trenger nemlig bare å ha masken i håret i ca 3-5 minutter før du skyller den ut. Det er det verdt.

Vinner av 2021 Elle International Beauty Award for Best Conditioning
Vinner av 2021 Hello Giggles´Beauty Crush “Best Clean Hair MasqueAUGUSTINUS BADER

Vi introduserer nå den unike ansiktsbehandlingen fra Augustinus Bader! Frem til 25. november kan du booke den til introduksjonspris.

Nå gleder vi oss vilt til å introdusere deg til Augustinus Bader sin signatur
hudpleiebehandling. Signaturmassasjen er delt i tre: Både bindevev, lymfesystem og muskulært. Vi vil ta deg gjennom en reise hvor du slapper totalt av mens de effektive produktene jobber.

Fra 1. november til 25. november kan du bestille behandlingen til en introduksjonspris på kr 2300. Ordinær pris vil bli kr 2500,-
(75 minutter behandling).

Augustinus Bader vant i år den prestisjetunge ELLE International Beauty Awards 2022 for beste ansiktspleie.

Ring oss på tlf 22 44 61 42 eller send oss en e-post til gimle@parfymeri.no for timebestilling, eller om du ønsker mer informasjon om behandlingen.

Skriv melding

Abonner Til toppen