Gå vårens dager, netter og fester i møte med Rudolph Cares glitrende nyheter

  rc (Custom)

Beskytt huden din  på solrike dager og la samtidig din brunfarge stråle om kapp med solen med disse nye solproduktene fra Rudolph Care.

Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer Edition

Dette er en ny glitrende versjonen av Rudolph Suns prisvinnende Sun Body Lotion SPF 30. Vi har tilføyd et streif av gullshimmer til en av våre sommerfavoritter da vi ønsker å gi din hud optimal solbeskyttelse og samtidig gi den en vakker glød.

Solkremen har en lett, bløt konsistens, som hverken fetter, blir hvit eller klissete. Med en solfaktor på 30 beskytter solkremen effektivt din hud mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Den virker beroligende på huden og inneholder aktive og naturlige ingredienser som agurkeekstrakt som både strammer opp og fukter, kamille som har en lindrende virkning samt hagtorn som har dokumentert anti-age effekt på huden. Denne solkremen vil gi din sommerhud en strålende glød, og er et naturlig  valg på sommerdager i enten du er i byen eller ved vannet.

sunbody_shimmer_webshop_0 (Custom)

Aftersun Shimmer Sorbet vil fremheve din vakre sommerglød etter en varm dag i solen med et elegant streif av gullstøv.

Aftersun Shimmer Sorbet er et beroligende aftersunprodukt – rik på aktive, naturlige ingredienser som både heler og frisker opp huden din. Aftersun Shimmer Sorbet inneholder jordbær som virker rensende med et høyt  innhold av magnesium og calcium, multer som er en sterk antiokidant med antiinflammatoriske egenskaper og aloe vera som gir en kjølende og lindrende fornemmelse. Kokosolje og sheasmør virker bløtgjørende og tilfører huden fukt. Med en lett og delikat konsistens vil Aftersun Shimmer Sorbet føles som kjølende sorbet mot solvarm hud. Et streif av gull etterlater huden din med en vakker, glitrende glød – så du vil stråle natten lang.

Fordel Aftersun Shimmer Sorbet lett over hele kroppen eller fremhev ben, armer, hals og bryst og nyt kvelden med en glimtende, solbrun hud. Kremen fordeler sig lett og absorberes straks. Ønsker du ekstra fukt, så bruk gjerne ditt foretrukne Rudolph Care kropsplejeprodukt under Aftersun Shimmer Sorbet.

aftersun_shimmer_webshop_0 (Custom)

Skriv melding

Abonner Til toppen