Gi hendene dine litt ekstra omtanke med disse deilige produktene

Når hendene våre utsettes for temperaturendringer, mye vasking og UV-stråling fra solen er det viktig med gode håndkremer som er rike og trekker godt inn i huden.  En skrubb er også perfekt for tørr hud da den skånsomt fjerner døde hudceller, samtidig som den tilfører huden næringsrike oljer. Dette er de beste produktene for å ta godt vare på hender og negler, og lage ditt eget hjemmespa for hendene!

Manikyrsett fra F. Hammann

Vi har de lekreste manikyrsettene i mange herlige farger og størrelser fra F. Hammann. Det er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1864 og produserer skinnvarer av høyeste kvalitet. Bare det fineste læret brukes til produksjon av deres unike utvalg av håndlagde artikler, hvor alt blir produsert i Tyskland av dyktige håndverkere med omtanke og presisjon. Hvert stykke et eksempel på tradisjonelt, godt, tysk håndverk. Nydelige skinnvarer som bare blir vakrere med tid og bruk.

Kom innom butikken eller kontakt oss på 22 44 61 42 for å bestille

Biologique Recherche Masque Gommage Mains

Biologique Recherche Masque Gommage Mains er en intensiv håndskrubb og eksfoliator som umiddelbart gjør huden jevn og forfinet, mykner neglebånd, styrker neglene og reduserer synligheten av pigmentering. Huden føles silkemyk og fornyet. Den gir “dobbel” eksfoliering av hendene: fysisk peeling ved bruk av kuler av jojoba og kjemisk peeling ved bruk av AHA-syrer.

BYREDO Hand Scrub

Denne håndskrubben er laget av oljebasert salt som gjør den tørre huden på hendene mykere, fastere og næret. Finnes i tre dufter, Rose, Vetyver og Suede.

BYREDO Hand and Nail Cream Rose 

Denne silkemyke kremen fukter og mykgjør hendene og neglebåndene, og dufter i tillegg helt himmelsk.

La Mer The Hand Treatment

La Mer The Hand Treatment lindrer, fukter og beskytter tørre hender, mens et lysreflekterende kompleks forbedrer hudens tone og klarhet.

La Prairie Cellular Hand Cream

Intens fuktighet og anti-aging pleie for hendene, som etterlater huden silkemyk. Reduserer aldringstegn og booster hudens fasthet og elastisitet.

Omorovicza Nourishing Hand Treatment 

Omorovicza Nourishing Hand Treatment er rik nok til å gi fuktighet og næring, likevel lett nok til å absorberes øyeblikkelig. Den styrker og strammer opp huden, og vitamin C bidrar til å redusere synligheten av pigmentflekker.

Sisley Restorative Hand Cream

En hudpleiebehandling for vakrere hender og motstandsdyktige negler. Den har overraskende lett tekstur, men føles rik når den brukes. Gir en pulveraktig finish som ikke fester seg eller etterlater en fet film.

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve

Deilig lindring for de tørreste og mest aktive hender. En svært populær håndkrem som beroliger, pleier og fukter huden. Den tykke, rike og oljefrie formelen absorberes raskt og danner en “hanske-liknende” beskyttende barriere mot tap av fuktighet.

Kure Bazaar Lip & Nail Balm Ginger

En herlig flerbruksbalm for negler, neglebånd, lepper, og mer! Fukt, næring, reparasjon og beskyttelse på farten. Økologisk sheasmør, økologisk kakaosmør, vitamin E, naturlig ingefærekstrakt og ingefærolje.

Tom Ford Nail Lacquer – Scarlet Chinois

Vi har flere herlige farger fra Tom Ford som egner seg godt til vår og sommer!

Kure Bazaar

Det franske merket Kure Bazaar ble skapt for å være fritt for skadelige stoffer, og er en av de reneste neglelakkene på markedet. De har tre supre baser: Kure Bazaar First Base, Kure Bazaar Super Base (finnes i butikk) og Kure Bazaar Clean, og to gode top coats: Kure Bazaar Final Touch og Kure Bazaar Dry Finish tillegg finnes det en rekke trendy farger som bare må oppleves! Kure Bazaar-farger.

I tillegg fører vi neglelakkene til Chanel, disse kan du finne i vår fysiske butikk eller ved å kontakte oss på tlf. 22 44 61 42.

Skriv melding

Abonner Til toppen