Gi huden en ekstra boost med retinol

Retinol er en av de mest effektive ingrediensene som brukes i hudpleie, både når det gjelder å glatte ut linjer og rynker, minimere porer og jevne ut hudtone og tekstur. Retinol vil også fjerne døde hudceller og dermed gjøre huden mykere og mer spenstig. Bruk av retinolprodukter kan gjøre huden mer solsensitiv og anbefales derfor ikke i sommerhalvåret. Nå som høsten står for tur er det derimot en perfekt tid for å inkludere retinol i rutinen igjen.Omorovicza Midnight Renewal

Nattserumet Midnight Renewal fra Omorovicza fornyer og reparerer huden når du sover. Du får en glattere, mer polert overflate, linjer og rynker reduseres og tretthetstegn viskes bort. Du vil også merke at huden oppleves mer plump og at du får øyeblikkelig mer glød.

Serum som fornyer huden når du sover


The Organic Pharmacy Retinol Night Serum

Økologiske The Organic Pharmacy er kjent for sine målrettede serum, og deres retinol-serum skal også brukes på nattestid. Det vil forebygge de første aldringstegnene, glatte ut fine linjer og rynker, redusere forstørrede porer og gi en jevnere hudtone.

Økologisk natteserum med Retinol


Amazing Space Wrinkle Retinol Patches

Patches med retinol som er geniale å bruke spesifikt på problemområder som “sinnarynker”, linjer langs munnpartiet eller rynker i pannen.
Disse øke relastisiteten i huden, glatter ut linjer og gir en mykere hud med mer utstråling. Patchene inneholder ekstrakter fra økologiske urter,
vitamin A og C.

Patches som er geniale for å myke opp sinnarynke, eller andre utsatte områder i ansiktet.

Skriv melding

Abonner Til toppen