Gimleteamet har fått et nytt medlem!

Kjære dere!

Jeg heter Marthe Hesvik, og jeg er det nyeste tilskuddet her på Gimle Parfymeri. 

Ansvarsområdene mine vil være SoMe/Blogg, og jeg kunne ikke gledet meg mer til å komme i gang!

Jeg er en straks 29 år gammel Stavanger-jente, som de siste åtte årene mine har jobbet som make-up artist primært innenfor mote og reklame.

Jeg brenner for sminkefaget, og noe av det beste jeg vet er små og enkle grep, som gjør store forskjeller. Jeg heier på individualismen og er opptatt av at alle burde lære å kjenne sitt eget ansikt, ikke kopiere en mal. Som makeup-artist skjønner man fort at hud og hudpleie er nøkkelen til en fin sminke, så min interesse for hud har vokst seg større og større over årene. Jeg kunne med andre ord ikke ha havnet på et riktigere sted enn Gimle Parfymeri.

Jeg gleder meg enormt til å dykke inn i kunnskapen og historiene som finnes her på parfymeriet, og jeg håper at dere syns det blir lærerikt og inspirerende å være med på reisen. Husk å følge oss på Instagram @gimleparfymeri og @gimleokologiskeparfymeri for oppdateringer om nyheter, tutorials, og våre beste tips og triks.

Riktig god sommer videre (Og husk SPF!)

Sommerklem fra Marthe  

Skriv melding

Abonner Til toppen