Gjør huden klar for ny sesong

Ikke helt høst, men heller ikke sommer. Nå i mellomsesongen har vi fullt fokus på å klargjøre huden for kaldere vær. Under kan du se produktene vi har plukket ut for å dyprense, polere, bygge opp og styrke hud og hår.


Omorovicza Gentle Buffing Gelee

En fantastisk eksfolierende rens som brukes en gang daglig, gjerne på morgenen. Den har en oppfriskende duft, setter i gang mikrosirkulasjonen og vekker rett og slett opp både ansikt og sinn. 

Eksfolierende gelérens som gir en myk overflate og en frisk start på dagen


Augustinus Bader The Cleansing Balm

Avslutt dagen med den nydelige rensebalmen fra Augustinus Bader. Den er mild, fjerner sminke og smuss og sørger for at PH-verdien i huden ikke forstyrres. 

Fjerner alle urenheter og sminke, pleier og fornyer huden


Omorovicza Deep Cleansing Mask

For å få en dyprens i huden anbefaler vi leiremasken fra Omorovicza, med leire hentet opp fra deres thermalske kilder i Budapest. Den absorberer oljer som tetter porene og trekker ut alle urenheter. Bruk den to ganger i uken, og du vil få en fantastisk glød!

En nydelig leiremaske som renser og gir masse glød


Augustinus Bader The Rich Cream


“Best Splurge – Moisturizer” BAZAAR’s 2020 Anti-Aging Awards

Kremen som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser. The Rich Cream reduserer fine linjer og rynker samt hyperpigmentering. Gir næring og fukt i dybden. Styrker hudens egen fuktbarriere og gir huden en vakker glød.

Aktiverer dine egne stamceller og får huden til å stråle


Augustinus Bader The Face Oil

En ansiktsolje i hudpleierutinen er perfekt når været blir kaldere. Denne oljen fra Augustinus Bader reduserer fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Den booster også elastisiteten og styrker hudens egen fuktbarriere i tillegg til å være en magisk fin prepp før makeup.

Forbedrer elastisiteten, styrker hudens barriere og reduserer hyperpigmentering


Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Et tips som får deg til å våkne opp og føle deg ekstra fresh, er å avslutte kveldsrutinen med Sisley sin selvbruning for ansikt. Den gir en naturlig glød og en fin farge som jevner ut huden.

Gir deg en gylden glød med et naturlig resultat


Kropp:


Supracor SpaCells Bath Mitt

Eksfoliering vil øke blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller. Forbedrer også hudens tekstur og gjør huden myk.

Øker blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller


Augustinus Bader The Body Oil

Kroppsoljen man blir helt avhengig av! Styrker elastisiteten, reduserer synligheten av celluliter, strekkmerker og pigmentering. Oljen er dessuten full av antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og ytre miljøfaktorer.

Kroppsolje som jobber med cellulitter og strekkmerker


Augustinus Bader The Body Cream


“Best for Body Transformation”–The British Vogue
Beauty Awards 2020

Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir en fastere og jevnere hud. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud. Kremen vil også berolige en sensitiv og solbrent hud. Superfin i kombinasjon med The Body Oil.

Gir en synlig forbedring av strekkmerker, hudtone og tekstur


Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Selvbruneren fra fra Sisley er vår go-to når vi vil bevare den fine sommergløden på kroppen. Den gir masse fukt og absorberes raskt inn i huden.

 Gir en jevn glød og absorberes raskt inn i huden


Hår:


Sisley Pre-Shampoo Purifying mask- Hair & Scalp Care

Denne masken “nullstiller” håret ved å absorbere urenheter og overflødig talg slik at hodebunnen får en skikkelig rens (Som å bruke en leiremaske i ansiktet)

Rensemaske som gir glans og smidighet


AVEDA Botanical Repair Shampoo

Gjenoppbygger håret etter sommeren. Denne sjampooen vil rense, styrke og reparere skadet hår med unike planteekstrakter. Den vil også skånsomt fjerne overflødig talg og rester etter produkter og forurensing.

Renser, styrker og reparerer skadet hår


AVEDA Botanical Repair Conditioner

Nydelig balsam som mykgjør og styrker håret med unike planteekstrakter. Styrker hvert hårstrå og ettrlater håret glansfullt.

Mykgjør, styrker og reparerer skadet hår


AVEDA Botanical Repair Masque Rich

Vinner av 2021 Elle International Beauty Award for Best Conditioning

Gi håret litt ekstra pleie med en intens kur som styrker og gjenoppbygger håret for reparasjon i dybden. Vi har falt helt for denne hårmasken fra Aveda.

Intens, styrkende og reparerende hårmaske

Skriv melding

Abonner Til toppen