Glødende hud med rose og diamantpulver

Akkurat da vi ikke trodde at Rose Diamond serien fra The Organic Pharmacy kunne bli bedre, velger de å relansere den. Hva er nytt? Nå finnes alle tre produktene i ny miljøvennlig, gjenbrukbar emballasje og har fått et refillsystem.

Rose Diamond er en svært effektiv og resultatstyrt serie for den voksne huden, med blant annet ekstrakt fra damaskrose og eksklusivt diamantpulver på ingredienslisten. Dette er produktene for deg som ønsker å ha fokus på miljø, resultat, og en luksuriøs opplevelse i en og samme serie.

Rose Diamond Exfoliating Cleanser

En rens og peeling i ett og samme produkt. La den virke i to minutter før du vasker den av, så vil du se at huden blir jevnere og klar. Rensen inneholder fuktgivende ingredienser som gjør at synligheten av fine linjer og rynker blir redusert. Peelingeffekten og enzymene øker cellefornyelsen og skaper en vakker glød i huden allerede fra første rens.

Vinner av: The Beauty Shortlist 2020 ‘Best Cleanser for 50+ Skin
Vinner av: The Beauty Shortlist 2020 ‘Best Cleanser- normal dry skin

Eksfolierende rens som forbedrer hudens fuktbalanse og utstråling


Rose Diamond Eye Cream

Denne fantastiske øyekremen jobber med løft av øvre øyelokk, reduksjon av hevelser og mørke ringer, gir fukt, glatter ut linjer og rynker og gir hele øyepartiet et mer uthvilt utseende.

Fuktgivende øyekrem som motvirker hevelser, linjer og mørke ringer


Rose Diamond Face Cream

Avslutt rutinen med Rose Diamonds luksuriøse anti-age ansiktskrem, selve stjernen i serien! Kremen øker effektivt hudens elastisitet, plumper, gir intens fukt og har en utglattende effekt på linjer og rynker.

Luksuriøs krem som løfter og strammer opp huden

Skriv melding

Abonner Til toppen