Glossy øyenskygge: Vårens store sminketrend

Min Mote, Emilie Tømmerberg skriver at vårens store sminketrend er glossy øyenskygge. Hun skriver:

“Matte øyenskygger har dominert skjønnhetsbildet en stund men nå er skimmer er tilbake trendbildet, og gjerne med perlemor. 

Den refleksen eller lysbrytningen i overflaten hvor det oppstår et spill av farger kalles for irisering. Fargende endrer seg etter lysbrytningens vinkel og kommer i alle regnbuens farger. Effekten er kjempefin i skjønnhetsprodukter og blir veldig lekkert på huden”

Les hele artikkelen her

Her er våre glossy øyenskygger

Giorgio Armani Beauty Eye Tint

Giorgio Armani Eye Tint er den første flytende øyenskyggen på markedet av sin type. Den innovative formelen forvandles fra flytende til fast og fester seg umiddelbart  til øyelokket.

giorgio-arani-final

 

Victoria Beckham Eye Metal Eye Shadow

Dette er øyenskygger som gir en glinsende overflate på øyelokket. Den tett pigmenterte fargen gir ett sterk, sexy og selvsikkert blikk. Bruk alene eller over andre skygger. Kan legges lagvis for forskjellig uttrykk. Finnes i kullfarget-smokey elller i gull. Fantastiske!

Kjøpes i butikk eller over telefon.

Tom Ford Cream and Powder Eye Color

Kommer i to-lags øyeskygge par. Den metalliske krem skyggeformelen er dypt pigmentert, og glir lett og jevnt på øyelokkene, mens pulveret i toppen har en glitter som gir en  skimrende utrykk. Farge Young Adonis og Sun Worship.

Kjøpes i butikk eller over telefon.

Tom Ford Cream Color For Eyes

Kremøyeskygger med nydelig glans. Kan også brukes oppå andre skygger og gir en glossy effekt.

Kjøpes i butikk eller over telefon.

 

 

 

Skyggene nedenfor er litt mindre glossy, men har også en kremet konsistens. De metalliske fargene gir shimmer og vakker perlemorglans til øyelokket.

Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Cream Shadow Stick

En glansfull skygge som gir en lett kremet konsistens. Stiften kan gi ett gjennomsiktig resultat, eller du kan bygge den opp for ett mer dramatisk makeup utseende.

Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour

Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour er en kremet øyenskygge med et nyskapende, lett tekstur som glir på og fester seg perfekt til øyelokket, og etterlater en litt glossy perlemor finish som varer i timevis.

Sisley Phyto-Eye Twist

Den store tuppen farger øyelokkene i en lit bred linje, og den er lett å påføre. Den myke og vannfaste metallsiske teksturen gir en ultra-lett påføring gir hold hele dagen lang.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen