Guide: Finn riktig primer for deg

En primer prepper huden for sminke, og kan gjøre stor forskjell både på holdbarhet og finish. Tenk deg at primeren er som en grunning, laget for å skape det perfekte grunnlaget for din foundation. I denne lille guiden kan du finne primeren som passer din hudtype best, og som takler alle vinterens utfordringer.

For deg som trenger fukt: Nyheten Soft Radiance primer fra Tom Ford vil være et utmerket valg for huden som savner fukt og glød. Primeren inneholder hyaluronsyre i kombinasjon med moringaolje, pasjonsfruktolje og ingefærekstrakt, som pleier og fukter huden, i tillegg til vitamin E, C, og niacinamide som gir deg mer glød. Her får du også en ekstra beskyttelse med SPF25, og 16 timers holdbarhet på foundation.

Tom Ford Shade And Illuminate Soft Radiance Primer SPF25 

Lifting-effekt: Hverdagshelten Double tenseur gir deg en øyeblikkelig oppstrammet og glatt hud, og jobber med å jevne ut hudtonen din på sikt. Denne primeren har en lett gelekonsistens som løfter ansiktshuden, og som er nydelig å legge makeup på. Et av butikkens aller mest populære produkter.

Sisley Double Tenseur Instant Long-Term


Glødgiveren: Er du mest opptatt av glød vil du elske La Mer sin primer som gir øyeblikkelig glød ved hjelp av en perlemorsaktig finish. I tillegg har denne primeren fuktgivende egenskaper som gjør at makeupen ligger pent hele dagen. Denne legger vi også på makeupfrie dager kun for å få gløden.


La Mer The Hydrating Illuminator

For kombinasjonshuden: Tom Fords Traceless soft matte primer er riktig valg for deg som vil fokusere på å holde makeupen på plass og gjerne gi huden en matt, fløyelsaktig finish. Primeren er motstandsdyktig mot svette og fuktighet, og har en universal nyanse som passer til alle hudtoner. Traceless soft matte primer forlenger holdbarheten av sminken i 12 timer.

TOM FORD Traceless Soft Matte Primer

Les også:
-Vi introduserer Victoria Beckham Beauty!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: Guide: Finn riktig primer for deg. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen