Gusten hud?

Er huden gusten og livløs? Å eksfoliere med en peeling eller en skrubb er en av de mest effektive måtene å puste nytt liv inn i huden på. Her kommer noen tips fra hudpleier Lyda:

Å eksfoliere huden betyr at du fjerner de døde hudcellene, slik at huden klarer å trekke inn de andre produktene i rutinen. Du kan bruke en kjemisk peeling, en fysisk skrubb, eller et produkt som kombinerer begge. Når du eksfolierer vil huden bli mykere, overflaten vil bli mer refinert og porene vil ofte oppleves som mindre synlige.

Forskjellen på de ulike måtene å eksfoliere på:

Fysisk/mekanisk eksfoliering: Når du fysisk skrubber overflaten av huden, enten ved hjelp av en skrubb eller for eksempel en tørrbørste/håndkle.
Kjemisk eksfoliering: Når du bruker aktive ingredienser/syrer som penetrerer ned i huden. Dette kan være en toner, serum, maske eller krem.

Alle kan eksfoliere huden, men dersom du har en sensitiv hudtype skal du passe på at du bruker et produkt som er tilpasset det.
Eksfolier 2-3 ganger i uken, og vær ikke redd hvis du blir litt rød, det betyr at du har satt i gang blodsirkulasjonen og at produktet jobber. Bruk alltid SPF på dagtid når du har brukt peeling og syrer.

Omorovicza er et fantastisk hudpleiemerke fra Budapest som inneholder store mengder mineraler fra thermalsk kildevann. De har mange ulike eksfolierende produkter som passer ulike typer hud:

Omorovicza Refining Facial Polisher 
En fysisk og kjemisk skrubb som passer alle. Er du sensitiv kan det være lurt å blande den med en melkerens eller litt vann. Rik på kalsium og magnesium, og trekker ut urenheter.

Omorovicza Copper Peel 8 + 8 applications
Skummende to-trinns kjemisk eksfoliering som passer for de fleste, men ikke en sensitiv hud. Denne reduserer porestørrelsen, gir klarhet og jevner ut hudtonen. Tubene har et lukkesystem som gjør at de kan brukes mer enn èn gang!

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel
Et supert alternativ for deg med sensitiv hud! Denne skånsomme kjemiske peelingen lysner, strammer opp og bringer frem glød til huden. Inneholder melkesyrebakterier og AHA som fornyer overflaten og stimulerer til cellefornyelse.

Omorovicza Acid Fix 
Acid Fix er et slags serum som eksfolierer, fornyer, lysner og plumper huden. Kombinert med en kraftig blanding av AHA og BHA syrer hjelper den med å reparere skadet hud forårsaket av miljøpåvirkninger. Denne er super å bruke om kvelden og sove med, og ha gjerne Midnight radiance mask oppå!

Omorovicza Midnight Radiance Mask
Våkn opp til en strålende og glødende hud med denne eksfolierende nattmasken! Formulert med aktive ingredienser fra sandlilje og salisylsyre. Setter i gang cellefornyelsen og bekjemper pigmentering. 

Skriv melding

Abonner Til toppen