Hårmaskene som redder dårlige hårdager!

Noen ganger trenger håret vårt litt ekstra pleie. Det kan være tørt og flistete, i overkant fett, ha blitt fargebehandlet eller lignende. Alle hårtyper kan dra nytte av en god hårmaske for å bli mykt, glatt og sterkt og for at hodebunnen skal være velbalansert. Det viktigste er at du finner en hårmaske som passer hårtypen din!

For ekstremt tørt, grovt eller behandlet hår vil vi anbefale kuring av håret 1-2 ganger i uken. For ekstra intens behandling kan håret pakkes inn i plast eller en dusjhette etter påføring, og er håret veldig tørt eller skadet kan du med fordel la masken sitte en time, over natten, eller rett og slett hele dagen!

Om håret ditt er fett kan du fortsatt dra nytte av en hårmaske, men vær forsiktig med å bruke den for nærme røttene hvis den er veldig rik. Sisley og Omorovicza har egne hårmasker som er rettet mot bruk i hodebunnen og passer perfekt for alle – om du har fett hår, irritert, flassende hodebunn eller tørt hår. Her er våre favoritt-hårmasker:

Fukt og næring

  • Oribe Signature Masque, rik, fuktighetsgivende maske som forvandler selv det tørreste og mest behandlede hår så det blir mykt, glatt og behagelig. Passer alle hårtyper.
  • Oribe Gold Lust Transformative Masque, passer bra for slitt og livløst hår som har blitt behandlet. Gjenoppretter slitt og livløst hår. Gir glans og styrke til hvert enkelt hårstrå.
  • Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak, gir en dyp, nærende behandling av håret som gjenoppretter glans selv i skadet hår.
  • Sisley Regenerating Hair Care Mask, Fire botaniske oljer nærer hår og hodebunn i dybden. Gir vitalitet til hodebunnen og redder skadet og tørt hår. Inneholder oljer fra shea, makadamia, kamelia og hasselnøtt. Gir mykt, strålende hår.

Fargebehandlet hår

  • Oribe Color Masque For Beautiful Color, perfekt for deg som liker å farge håret eller tilbringer mye tid i solen. Gir liv og glans til håret ditt med intens fukt som beriker skjellaget, UV-filter som virker fargebeskyttende og ingredienser som glatter ut håret. En styrkende, reparerende maske som gjør håret glossy og vakkert.

For alle hårtyper og hodebunnpleie

  • Sisley Pre-Shampoo Purifying Mask, “nullstiller” håret ved å absorbere og fjerne urenheter som har bygget seg opp i hodebunnen og håret. Føles lett og mild i håret og egner seg godt selv for den mest sensitive hodebunnen. Påfølgende hårprodukter fungerer mye mer effektivt, og håret holder seg rent i flere dager etterpå.
  • Omorovicza Revitalising Scalp Mask, brukes før sjampo. Inneholder ungarsk mineralleire som er rik på kalsium og magnesium og trekker ut urenheter, kjølende mentol og kamfer som gir umiddelbar beroligende og kjølende effekt, og salisylsyre som skånsomt eksfolierer for å minimere flass og rense hårsekkene grundig. Fuktighetsgivende oljer gjør håret silkemykt. Hodebunnen føles superfrisk, komfortabel og hydrert.

Skriv melding

Abonner Til toppen