Hårproduktene som gjør stylingen til en lek

Uansett om du skal ha oppsatt eller løst hår har vi produktene som hjelper deg med å få den perfekte frisyren. Topp looket med vakker håndlaget hårpynt fra Jennifer Behr eller fra franske Alexandre de Paris – kom innom og sjekk ut utvalget! 

For å oppnå de beste resultatene er det viktig å bruke produkter som passer din hårtype. Vi har plukket ut noen av våre absolutte favoritter når det kommer til å beskytte, preppe, style og gi hold til den perfekte frisyren:

Oribe Run-Through Detangling Primer

Primer til håret som gir fukt og gjør håret babymykt, “lukker” hårlagene og gir øyeblikkelig beskyttelse mot varmeskader som kan følge av styling og føning. Super mot floker, forebygger at håret brekker, gir sunn og jevn glans til håret og prepper det til styling.

 

Oribe Soft Lacquer Heat Styling Spray

Denne high-gloss fleksible sprayen gir den perfekte stylingen. Du kan massere den inn i håret for en lett tekstur og glans, eller bruke rettetang for å forsegle glansen. Gir fleksibelt hold som varer lenge, og beskytter hår mot varmebehandling.

 

Oribe Curl Shaping Mousse

Mousse som gjør håret mykt, skinnende, fyldig og “bouncy”. Former, definerer og gir hold til krøller. Forebygger frizz og løse småhår, beskytter mot luftfuktighet og varmeskader.

 

Oribe Imperméable Anti-Humidity Spray

Oribe Imperméable Anti-Humidity Spray er en spray som beskytter håret og frisyren mot fuktighet og frizz og småhår på avveie, selv på de gråeste dager og fuktigste kvelder. Gir lett tekstur og hold.

 

Oribe AirStyle Flexible Finish Cream

Denne kremen gir en myk og fleksibel tekstur og en fuktighetsgivende og satengaktig finish med lett hold. Legger håret på plass etter en lang dag og roer ned frizzy hår. Perfekt for å style håret på “dag to”, eller temme puffy hår. Kan jobbes med gjennom dagen når frisyren trenger en justering.

 

Oribe Swept Up Volume Powder Spray

Dette rotløftpulveret gir øyeblikklig tekstur og løft i håret, for styling og kontroll. Du får dramatisk, vektløst volum og hold med en semi-matt finish. Beskytter i tillegg håret mot å brekke.

 

Oribe Soft Dry Conditioner Spray

En spray som gir deg silkehår med utrolig mykhet og naturlig glans. Krøller blir uimotståelige. Én liten påføring gjør stivt, skjørt og tørt hår mykere og sunnere uten å virke fuktig eller fettete. Dufter også himmelsk.

Skriv melding

Abonner Til toppen