Hårproduktene vi sverger til nå

Foto: Sisley

Vi elsker å være ute i solen og tilbringer gjerne hele dagen ute når vi kan om sommeren. Sol er bra for oss og gjør oss glade, men vi vet jo også at UVA og UVB stråler gjør skade på både hud og hår. Her er produktene vi sverger til for å reparere og beskytte, slik at manken holdes i sjakk hele sommeren.AVEDA Sun Care Hair & Body Cleanser

Fjerner effektivt klor, salt og rester etter hårprodukter, samtidig som fuktbalansen opprettholdes. Tamanu olje og organisk kokosnøttolje opprettholder fuktbalansen.


Sisley Protective Hair Fluid- Hair & Scalp Care

Hårkrem som beskytter håret og gjør det sterkt og glansfullt. Den vil reparere hårets skjellag og gi et mykt og glansfullt hår. Kremen aktiveres av varme, og beskytter hårfibrene opp til 230°C.Sisley Revitalizing Fortifying Serum- Hair & Scalp Care

Serum for hår og hodebunn som kjøler og lindrer en tørr og stram hodebunn som har fått mye sol. I tillegg jobber det for et sterkere og sunnere hår, minsker hårtap og bidrar til en tettere hårvekst. Perfekt etter en dag på stranden!


AVEDA NutriPlenish Vitamin Leave-In Conditioner 

Om du skal velge én “leave-in conditioner”, må det bli Aveda Nutriplenish Leave-in conditioner. Denne balsamen gir øyeblikkelig fukt uten å tynge, håret blir mykt, glansfullt og lett å gre. 100% vegansk.


AVEDA Sun Care Protective Hair Veil

Denne vannfaste sprayen har raskt blitt vår favoritt. Den lette konsistensen legger seg som et usynlig slør rundt hårstråene og beskytter mot ytre påvirkninger som gjør håret tørt og livløst. Med både UVA og UVB filtre vil du bevare glansen i håret og reparere skadet hår.


AVEDA Sun Care Hair Masque

Hårmaske som pleier og reparerer håret etter eksponering i solen. Morikue™ protein, tamanu olje og sertifisert organisk kokosnøttolje gir næring til tørt og dehydrert hår.Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box

Vi har fått inn en helt ny hårpleieserie, som er skapt av den ettertraktede hårstylisten Wendy Iles. Hun ønsket hårprodukter som kunne gi raske resultater, på hvilket som helst hårtype, og som gav fantastiske resultater hver gang. Iles Formula ble til, og det gikk ikke lang tid før frisører og stylister trykket serien til sitt hjerte. Alle produktene er fri for silikon, parabener og sulfater. 

Hva du kan forvente av å bruke Iles Formula:
-100% reparasjon av skadet hår
-75% redusert frizz
-90% reduksjon av slitte hårtupper
-25% fyldigere hår
-85% mykere hår

Dette settet inneholder alt du trenger for en komplett rutine: Iles Formula Shampoo, Conditioner og Finishing Serum.


Skriv melding

Abonner Til toppen