Hei sveis! Har du fått med deg denne kampanjen?

Med denne kampanjen har du bare gode hårdager i vente!

Ved kjøp av Iles Formula Signature Collection Box, får du nå deres hårmaske Haute Performance Hair Mask med på kjøpet. (Verdi kr 900,-)
Kampanjen varer så lenge lageret rekker.

Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box

Kitet består av de aller viktigste produktene i serien; Sjampo, balsam, et finishing serum og en kam. Iles Formula er en svært reparerende hårserie skapt for å gi deg et øyeblikkelig fint resultat. Håret vil oppleves mykere, fyldigere og sunnere allerede etter første vask. Produktene er laget med bærekraftige ingredienser av ypperste kvalitet, kombinert med vitenskap på høyeste nivå, og passer alle hårtyper.
I tillegg er de helt fri for sulfater, silikon og parabener.

Iles Formula Haute Performance Hair Mask

Haute Performance Hair Mask er en deilig cocktail av ingredienser og vitaminer som sammen pleier og styrker både hodebunn og hårstrå. Den gir dyp næring til håret uten å tynge ned, og uten å etterlate rester som gjør den passende også for tynt og fint hår. Den inneholder blant annet Tucuma smør, silke fra Japan, nøtteolje fra Australia og samt vitamin E.

For best mulig effekt anbefaler vi å vaske håret med Iles Formula sjampo, påfør hårmasken og la den virke i 5 til 20 minutter før du skyller den av og avslutter med Iles Formula balsam. Bruk den ukentlig hvor håret er sprøtt, tørt og/eller skadet, eller som et månedlig hår-spa for alle typer hår.

Denne masken får du nå i gave fra oss ved kjøp av Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box. (Gjelder så langt lageret rekker).

Gå ikke glipp av muligheten til å gi håret ditt litt ekstra kjærlighet nå i disse kalde tider.

Skriv melding

Abonner Til toppen