Her er 10 av våre bestselgere!

Foto: Augustinus Bader

Vi har så mange fantastiske produkter hos oss i Gimle Parfymeri som vi ønsker at alle dere der ute skal vite om. Her kan du lese om 10 av de mest populære som både vi, og kundene våre elsker. Hvem vet, kanskje du finner deg en ny favoritt du også?

Augustinus Bader The Rich Cream

The Rich Cream fra Augustinus Bader ble en kultkrem nærmest over natten, og merket i seg selv stakk akkurat av med den gjeve tittelen “Best skincare of all times” i WWD Beauty incs award. Denne rike fuktighetsgivende kremen reduserer fine linjer, hyperpigmentering, jevner ut hudtonen og gir en vakker glød. Helt perfekt for oss skandinavere! Huden blir gjennomfuktet, plumpet og klar. Hemmeligheten bak produktene? Det er deres patenterte TFC8-komplex, som stimulerer cellenes fornyelsesevne og som bidrar til at huden får en bedre evne til å reparere seg selv. Augustinus Bader er også godt egnet for deg med sensitiv hud.

“Best Splurge – Moisturizer” BAZAAR´s 2020 Anti-Aging Award

Biologique Recherche Créme Masque Vernix

Denne kan både brukes som en maske og en krem, og inneholder et utvalg av aktive ingredienser som er rike på lipider, proteiner og antioksidanter. Vernix, et talgholdig voksaktig stoff, har kraftige helbredelsesegenskaper, balanserer hudens pH-verdi, og hemmer veksten av bakterier. I tillegg inneholder den ingredienser som fukter og beskytter, reduserer aldringstegn, samt reparerer skader i huden som kommer fra UV-stråler. Vi kan nesten love deg at huden vil føles som “nyfødt” etter at du har brukt denne.

Kilian Angels´ Share

Kilian hyller sin arv som Hennessy arving med parfymekolleksjonen “The liqours”. Ved hjelp av parfymøren Benoist Lapouza skapte han denne duften som er inspirert av eimen fra eikefatene hvor konjakken lagres. Angels`Share åpner med cognacolje og eik, varmes opp med kanelessens og tonkabønner absolute, og rundes av med toner av sandeltre, praline og vanilje. Denne har tatt både oss og kundene våre med storm, og er, selv etter et par år på markedet, fortsatt en av våre mest populære Kilian parfymer.

Westman Atelier Baby Cheecks Blush Stick

Baby Cheeks Blush Stick er nærmest en kjendis i sminkeverden. Den freshe kremblushen kan brukes både i kinn, på øyne, og lepper. Den myke stiften smelter inn i huden og inneholder beroligende og fuktighetsgivende ingredienser. Du kan både bruke fingrene, en svamp eller kost til å blende ut, og resultatet er vakre og naturlige farger i kinn og på lepper. Den kommer i 6 forskjellige farger, hvor to av våre mest solgte er Dou Dou og Petal.

Dou Dou

Petal

La Mer Crème de La Mer

Trenger du en krem som virkelig gir fukt i dybden, reparerer og beskytter huden, så kan vi anbefale Créme de La Mer. Denne ikoniske kremen faller aldri av tronen som en av de mest populære kremene i verden. Hemmeligheten bak suksessen ligger i La Mer sitt patenterte Miracle broth, et fermentert brygg med alger og andre ingredienser fra havet som reparerer, beroliger, og beskytter huden.

Omorovicza Daily Vitamin C

Legger du dette serumet under solkremen på sommeren har du alt du trenger. Daily vitamin C serum gir glød og en jevnere hudtone, og inneholder et kraftfullt og stabilt C vitamin som beskytter huden mot ytre påvirkninger. Serumet lysner huden og motvirker pigmentering, samt stimulerer til produksjon av kollagen og jobber med synlige aldringstegn. I tillegg har Omorovicza tatt hensyn til at huden blir tørr i solen, og lagt til hyaluronsyre som gir godt med fukt. I hjertet av produktet ligger Omoroviczas patenterte Healing Concentrate, som strammer opp og glatter ut fine linjer og rynker. Den er skånsom for huden og passer alle hudtyper, også deg med sensitiv hud.

Tom Ford Hyaluronic Energizing Mist

Med koffein, hyaluronsyre, og vitamin E gir denne vektløse, multimisten masse fukt, pleie og glød. Den kan både brukes til å prime huden før makeup og til å friske opp både huden og sminken i løpet av dagen. Huden vil umiddelbart føles mer “opplagt” og gjennomfuktet, og får en frisk og fin glød.

Sisley Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 30+

Takket være en kombinasjon av banebrytende og ekstremt avanserte solfiltre, gir denne solkremen optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, og har dermed blitt en storfavoritt hos mange. Ikke bare er den en ekstremt effektiv solkrem, men alle dens anti-age og pleiende ingredienser gjør den i tillegg til en fullverdig dagkrem. Hurtigabsorberende tekstur og behagelig duft av planteekstrakter, gjør at den har klatret til topps i vårt solpleieregime.

Finnes i både SPF 50 og 30.

Creed Millesime Aventus

Aventus er en nydelig herreduft som har tatt verden med storm. Den er sofistikert, sensuell, dristig og moderne, og har blitt et ikon blant herreparfymer. Den byr på en rik blanding av eple, solbær, ananas og italiensk bergamott, med blomsternoter av jasmin, bjørk, einebær og patchouli. Videre rundes duften av med trenoter av oakmoss, et hint av vanilje, og creed sin signaturingrediens; ambra. Vi kan garantere at du ønsker å ligge i armkroken til den som bærer Aventus….

Sisley Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer SPF 15

Dersom du er på leting etter den perfekte fargede dagkremen så har du funnet den her. Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer fra Sisley er den ideelle kombinasjonen av hudpleie og sminke i ett. Det er en farget dagkrem med SPF 15, som inneholder en cocktail av effektive og pleiende ingredienser som både pleier, fukter, beroliger og beskytter huden. Grunnen til at vi elsker den er at den er helt vektløs på huden, samtidig som at den jevner ut og gir en nydelig fresh hud med en naturlig finish.

Vi har plukket ut 10 av våre bestselgere, og

Skriv melding

Abonner Til toppen