Her er de beste julegavetipsene fra våre ansatte på Gimle Parfymeri

 

Somaya

Et gavekort på en av Gimle sine fantastiske behandlinger er det beste man kan gi bort, ellers er et smykke fra Jennifer Behr en unik gave til den helt spesielle.

JB

Janicke

Neglelakksett fra Balmain til «fashionistaen» som har alt. Tre lakker som ligger i en super lekker eske som er en gave i seg selv.

Balmain-nail-polish-700x6951

Malin

Jeg ville gitt bort et duftlys eller en parfyme fra Memo. De vakre flaskene i gull passer så fint nå til julen, og er nesten som et smykke i seg selv.

Duftlysene har også en helt spesiell effekt og tar deg med på en reise langt bort fra kalde Norge.

Gavesettene fra Karmameju er også den perfekte venninnegave og du får utrolig mye for pengene. Det er et sett for hendene med håndsåpe, håndkrem og et par fleece håndleddsvarmere, og et sett til kroppen som inneholder dusjsåpe og kroppsolje. Begge kr.299,-

images

Lars

Jeg ville selvfølgelig gitt bort en make-up veiledning med meg, men ellers synes jeg F.Hammand sine produkter i skinn er fantastiske gaver til både kvinner, men også til menn. Vi har barbersett, neglesett, sigarsett, skopussesett og andre tøffe ting til ekte mannfolk.

Hammann-buckskin-toiletry-bag

Annette

Jeg vil helt klart anbefale produkter fra Amazing Space som er laget for den nordiske kvinne og er perfekt i disse kalde vintertider. Jeg kommer til å gi alle venninnene mine «Sleeping Beauty Mask». Synes det er viktig å tenke på alle mennene der ute også som fortjener noe, og da ville jeg kjøpt en tøff toalettmappe, eller en duft fra Creed eller Memo. Duften «Italian leather» er en veldig populær ny lukt.

memo-italian-leather

 

Sissel

Fuktighetsmasken til La Mer er noe som bør ligge under juletreet til de voksne som vil ta vare på seg selv.

Power Serum fra La Prairie er gaven de aller fleste kvinner drømmer om. Mange menn tror nok at diamanter er en kvinnes beste venn, men der tar de feil. Det er nemlig produkter fra La Prairie.

Duften Arso fra Proforma Roma er også en fantastisk gave og en duft du ikke får tak i noe annet sted. Til en person du synes fortjener noe helt unikt og spesielt.

image002-1024x716

Cecilie

Jeg ville gitt produkter fra Oribe som er en ny hårserie vi har fått. Litt gøy er det kanskje å gi produktene som passer for farget hår for de kommer i en fin rødfarge som passer i disse juletider, og de aller fleste farger jo håret sitt.

Noe jeg ønsker meg selv og som jeg vet alle ville blitt utrolig glade for er en 90 minutters hudpleiebehandling fra La Mer. Det er «heaven» for både kvinner og menn i alle aldre. Alle trenger å bli tatt vare på og det blir man virkelig her.

beautiful-color-collection-2-line

Lill-Ann

Til en voksen kvinne som har alt ville jeg gitt bort La Mer sin Body Crème. Denne luksuriøse kremen er som en tangbehandling i en krukke, som pakker inn huden i en bølge av dyptgående kontinuerlig fukt.

Til ansiktet er La Prairie sin «Gold Ilusion Line Filler» er fantastisk gave å gi en kvinne du er glad i.

Sisley sin Balck Rose Cream Mask, også kaldt askepottmasken er en flott gave. Den gjør mirakler med huden mens du sover.

 

Sisley-Black-Rose-Cream-Mask

 

 

 

 

Kommentarer

Hei jeg forsøker finne pris på memo Italian leather som anbefalt av Anette.

Kan dere hjelpe meg.

Mvh,

Rune

skrevet av Rune / 12.06.16 - 19:14

Jeg tror prisen på Italien Lether ligger på 1950,-. Er ikke i butikken nå, men ber noen dobbelsjekke i morgen.
Mvh Annette på Gimle??

skrevet av Annette / 12.06.16 - 19:29

Skriv melding

Abonner Til toppen