Her er hudpleien vi pakker med på påskeferie.

Nå står påsken for tur, en tid mange tilbringer på fjellet. Forhåpentligvis har man været med seg, så man kan nyte ferien med ski på beina og kvikk-lunch i sekken, eller sittende inntil hytteveggen mens solstrålene varmer i kinnene. Da det fortsatt er kaldt og snø på bakken er det fort gjort å glemme hvor sterk påskesolen faktisk er. I tillegg er dette en tid hvor mange eksponerer huden for større mengder sol for første gang på lenge. Det er derfor utrolig viktig å ta vare på huden med riktig pleie og solbeskyttelse, så man unngår å sitte igjen med en solskadet og sår hud. Under finner du en oversikt over våre favoritter som redder oss gjennom påskens glade dager.

Sisley Express Flower Gel

Etter en lang dag ute i snø og påskesol kan huden bli litt dehydrert. Da elsker vi å finne frem Sisleys Express Flower Gel som er en perfekt “after-sun”-maske, som fyller opp huden med fukt på bare tre minutter. Den visker ut synlige tegn på tretthet og stress, strammer opp og gjenoppretter gløden.

Augustinus Bader The Face Cream Mask

The Face Cream Mask fra Augustinus Bader er en silkemyk drøm av en maske som lysner, strammer opp og gir masse fukt og pleie til en gusten og tørr hud. Merkets patenterte TFC8 gelè bidrar til at cellene i huden samarbeider bedre, som igjen hjelper til å reparere og gjenoppbygge huden. Bruk den enten som en quick-fix i 8 til 10 minutter, eller som nattmaske når huden er i “reparasjonsmodus”. Basert på egne erfaringer, anbefaler vi at du bruker den to dager/netter på rad for optimal effekt.

Omorovicza Daily Vitamin C

Å bruke C vitamin under solkrem optimaliserer effekten av solkremen. Vår favoritt er Omoroviczas Daily Vitamin C som byr på en kraftig dose antioksidanter for huden. Disse dråpene gir masse glød og en jevnere hudtone, lysner huden og motvirker pigmentering. I tillegg stimulerer den kollagen-produksjonen og jobber med synlige aldringstegn. Den inneholder hyaluronsyre kombinert med Omoroviczas egen “Healing Concentrate”, som strammer opp og glatter ut fine linjer og rynker.

Omorovicza Illumineye C

Omorovicza har også laget en C-vitamin krem tilpasset området rundt øynene. Her er huden noe tynnere og mer skjør enn resten av ansiktet, noe det er viktig å være bevisst på i forhold til hudpleie og sminke. Illumineye C lysner, jevner og glatter ut huden, samt motvirker mørke ringer og hevelser, og reduserer fine linjer og rynker. I likhet med Daily Vitamin C passer også denne alle hudtyper.

La Mer The Lip Polish

Etter mange timer ute i kulden, kan man fort bli sår og tørr på leppene. Da hjelper det lite å smøre på med fukt og pleie uten å fjerne tørr hud og døde hudceller først. The Lip Polish fra La Mer både eksfolierer og pleier leppene med umiddelbar effekt. Den dobbelsidige applikatoren glatter ut og øker mikrosirkulasjonen, og resultatet er myke og smidige lepper.

Sisley Nutritive Lip Balm

Etter en god leppeskrubb er det tid for en pleiende og næringsrik leppebalm. Nutritive Lip Balm fra Sisley er en skikkelig SOS-redning, og behandler sprukne og tørre lepper på et blunk. Den gir leppene masse fukt og fylde, samt at den beskytter og lindrer med umiddelbar effekt.

Sisley Sunleÿa G.E. Age minimazing global Sun care SPF 50+

Sisley sin Sunleÿa G.E. Age minimazing global Sun care er en fantastisk solkrem som har blitt en stor favoritt blant våre kunder. Den finnes i både SPF50 og SPF30, og gir i tillegg fukt, pleie og forhindrer rynker og pigmentering. En fullverdig dagkrem og solkrem i ett og samme produkt. Den har en deilig tekstur som absorberes raskt, i tillegg til en behagelig duft, som gjør at du vil glede deg til å ta den på.

Skriv melding

Abonner Til toppen