Her er våre aprilfavoritter

Vi begynner sakte men sikkert å forberede oss til sommeren, og har funnet frem både tørrbørsten, sommerduften og den perfekte, matte foundationen.

Ida: AVEDA Blonde Revival Shampoo and Conditioner + AVEDA Sun Care Hair and Body Cleanser
Jeg kommer til å satse hardt på disse produktene i sommer! De er helt geniale for alle blondiner som opplever at håret får gulskjær i solen (eller er redde for grønn misfarging fra klor). Sun Care sjampoen renser håret skånsomt for både saltvann og klor, mens Blonde Revival frisker opp den blonde hårfargen min, slik at jeg kan vente litt lenger til neste frisørtime.

AVEDA Blonde Revival Purple Toning Shampoo & Purple Toning Conditioner

AVEDA Sun Care Hair & Body Cleanser

Jannicke: D.S. & DURGA Crystal Pistil EDP
Jeg er veldig glad i stille, unisex dufter, og denne passer godt inn i den kategorien. Jeg elsker det friske, blomstrete uttrykket denne har og synes den er en fantastisk hverdagsduft. En annen ting jeg liker med denne er at den også kan brukes som en duftforsterker, for å gi nytt liv til dufter du har fra før. Det varmer mitt minimalistiske hjerte.

D.S. & DURGA Crystal Pistil EDP

Somaya: TOM FORD Traceless Soft Matte Foundation
Denne er perfekt for alle med kombinasjonshud! Med denne slipper man å pudre ned ansiktet annenhver time. Den sitter utrolig godt og du får en fin, jevn og glødende hud. Kan bygges opp og ned, og er like fin til hverdag som til fest.

TOM FORD Traceless Soft Matte Foundation

Karoline: AVEDA Botanical Repair Strengthening Leave in Treatment + Sisley Precious Hair Care Oil
Dette er en kjempefin kombo som har gitt meg sunnere og blankere hår. Jeg pleier å ta noen dråper av oljen i håret mitt etter å ha dusjet (mens håret er fuktig), og så tatt en ert av kremen fra AVEDA som jeg jobber inn i lengdene med en rettetang.

AVEDA Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment

Sisley Precious Hair Care Oil

Marthe: Giorgio Armani Privè Les Eaux Gardenia Antigua EDT
Jeg har falt helt pladask for EAU de toilette serien (Les eaux) til Armani Privé ! Jeg elsker å bruke lette dufter til hverdags og denne syns jeg har litt av alt som er godt! Den har etter min mening den perfekte balanse mellom det varme, det friske og med akkurat nok sødme. Med noter av neroli, mandarin, rosa pepper, gardenia, ylang ylang, Jasmin, hvit musk, amber og patchouli. Den minner meg om en sommerkveld ved sjøen etter at solen har varmet huden hele dagen. Den gjør meg glad!

Giorgio Armani Privè Les Eaux Gardenia Antigua EDT

Lyda: Biologique Recherche Lotion P50 PIGM 400 og Serum Complexe Iribiol
Disse to produktene har vært til stor hjelp for meg som fort får urenheter av å bruke munnbind. Lotion P50 er en eksfolierende toner som skånsomt fjerner døde hudceller og gir meg masse glød. Serum Complexe Iribiol bruker jeg etterpå for å balansere huden og motvirke urenheter.

Biologique Recherche Lotion P50 PIGM 400

Biologique Recherche Serum Complexe Iribiol

Lill-Ann: Nanette de Gaspé Youth Revealed Face og Vitality Revealed Face
Jeg elsker at jeg får et øyeblikk resultat med disse maskene, og jeg elsker teknologien bak dem. De er tørre når du tar dem på (faller ikke av sitter oppe hele tiden), og når du massere inn stoffet mot huden blir ingrediensene frigjort. Jeg elsker også at jeg kan gjøre det noen dager etter hverandre (maskene er gjenbrukbare opp til 5 ganger), og at de gir meg øyeblikkelig virkning. Her ser jeg fukt og glød med en gang!

Nannette de Gaspé Youth Revealed™ Face

Nannette de Gaspé Vitality Revealed™ Face

Karolina: Sisley The Creme 230
Dette er et multiprodukt som kan brukes som en hårkur og en varmebeskyttende krem. Håret mitt er naturlig krøllete og kan bli litt frizzy, men når jeg har brukt denne har det sett glatt, blankt og sunt ut.

Sisley The Cream 230 kan kjøpes i butikken og kommer snart på nett.

Silje: Karmameju Dry Brush + Augustinus Bader The Body Lotion
Jeg har begynt å tørrbørste kroppen hver dag og fulgt opp med body lotion fra Augustinus Bader, og det har virkelig gitt meg resultater. Huden blir supermyk, og jeg er spesielt fornøyd med effekten det har hatt på leggene mine. De har fått en jevnere hudtone, som jeg tror er et resultat av tørrbørstingen og at det får i gang blodsirkulasjonen. Jeg har også blitt veldig glad i den lette konsistensen på kremen til Bader, som trekker superraskt inn i huden og gjør den silkemyk.

Karmameju BUFF Natural Body Brush

Augustinus Bader The Body Lotion

Atifa: The Organic Pharmacy Stretch Mark Oil
Jeg smører meg inn med denne morgen og kveld og opplever at den gir mye bedre fukt til min hud enn en vanlig krem. Når huden strekker seg under graviditet kan man oppleve en del kløe og irritasjon, og denne oljen har virkelig hjulpet meg med å lindre det.

The Organic Pharmacy Stretch Mark Oil

Ditt neste favorittprodukt finner du i butikken og på parfymeri.no

Skriv melding

Abonner Til toppen