Her er våre juli-favoritter

Silje: RMS Beauty, Signature set, Mod collection.

Min Juli-favoritt har uten tvil vært denne multi-paletten fra RMS Beauty! Den røde rougen i paletten (smice) er utrolig fin i kinnene, og så liker jeg at highlighteren er litt dyp i tonen, perfekt når man har fått litt farge. Den brune tonen (spell) bruker jeg på leppene, den komplementerer blushen fint! 

Kommer snart på nett. Ring oss på 22 44 61 42 for å bestille.

Karoline: Sisley Phyto-Hydra teint tinted moisturiser spf15

Jeg soler ikke ansiktet, så i juli har jeg jukset på meg en “healthy glow” ved å legge Sisleys beautifying tinted moisturizer i en tone mørkere enn huden. Med denne glødgivende basen oppnår jeg en solkysset look, selv om jeg bruker SPF50 under.

Ida: Sisley, Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 50+

Jeg har hatt ferie i Juli og det eneste jeg har hatt på meg er min favoritt solkrem fra Sisley. Den beskytter min lyse, sensitive hud i tillegg til å gi den pleien den trenger.

Janicke: Nanette de Gaspè vitality revealed

Tørrmasken Vitality revealed fra Nannette de Gaspè var med meg på ferie. Den er perfekt for en mini- facial for oss som bare har kaldt vann på hytta! Huden blir glødende, fuktet og super plumpet.

Lill-Ann: Augustinus Bader, The body cream

Jeg hadde ikke trodd det (Da jeg ikke er en smøretype) men jeg har blitt hektet på Augustinus Baders The body Cream som jobber med stamceller for å forbedre hudens tone og tekstur. Denne smører jeg på bena hver eneste dag og de blir gjennomfuktet og blanke. Det er så lite som skal til!

Victoria: Oio lab, The future is bright

Oiolab The future is bright oljeserum med 15% C-vitamin har jeg hatt under solkremen hver dag! Serumet hjelper meg å bekjempe hyperpigmentering som jeg kan få fra kviseutbrudd. 

Cintia: Julisis Sun Emulsion SPF 30 

Julisis solkrem! jeg har solallergi og setter derfor enormt stor pris på denne solkremen med mineralfilter som kan brukes selv av oss med sensitiv hud. Den er lett i konsistensen, blir ikke hvit, og er perfekt under makeup! Jeg liker også den milde duften av aprikos.

Karolina: Kilian Liaisons Dangereuses, Typical Me Refillable EdP 

Min julifavoritt er en duft! Kilians Liaisons Dangereuses Typical me, er en floral duft med plomme, rose og vanilje. Dette er en duft som jeg også gleder meg til å bruke utover høsten.

Skriv melding

Abonner Til toppen