Her er våre julifavoritter!

Karoline har forelsket seg i en av husets nyeste parfymer, og Somaya har en ny go-to i sminkepungen. Les mer for å finne ut hvilke produkter som ble våre favoritter i måneden som gikk.

Lill-Ann:
Lill-Ann elsker resultatstyrte produkt og har falt pladask for kombinasjonen The retinol serum og The ultimate soothing cream fra Augustinus Bader. Huden oppleves mykere, fastere, og full av glød etter å ha brukt disse to som sin nattrutine en stund.

Augustinus Bader, The Retinol Serum

Augustinus Bader, The Ultimate Soothing cream

Somaya:
Somaya har falt pladask for to produkter denne måneden. Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick har blitt en go-to i sminkepungen. Den bruker hun både som concealer rundt øynene, nesevingene, og ellers hvor hun ønsker. Hun mener den praktiske stick-formen gjør den til det perfekte touch-up produktet å ha i vesken. Kommer i 20 ulike fargenyanser.
Favoritt nr to er den zesty parfymen “Capri” som er La bouche rouge sin limited edition sommerduft. Denne tar for seg ingredienser fra hele sitrontreet, noe som skaper en herlig miks av varme og friskhet.

Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick

La Bouche Rouge CAPRI Lumière Jaune Eau De Parfum 

Karoline:
Karoline har forelsket seg i nyheten Midnight Call fra Les Soeurs de noè, som etter hennes mening er den perfekte kveldsduft nå. Her er spennende blomster som fiol og mimosa blitt kombinert med sprudlende toppnoter. En varm bunn av ambergris og sedertre runder den av, og skaper en sensuell, pudrete parfyme. Denne blir perfekt å ha med inn i høsten, sier hun.

Les Soeurs de noè, Midnight call (Kommer snart på nett)

Nadia:
Parfymeentusiasten vår Nadia fikk ikke reist til Italia i år, og drømmer seg derfor bort med å “bære duften av Italia på kroppen”. Valget har falt på Soavissima fra Pro Fumum Roma, som inneholder delikate noter av hvite blomster, amber, og iris.

Pro Fumum Roma SOAVISSIMA

Karolina:
I juli har Karolina vært avhengig av sovemasken fra Holistic silk. Den stenger ute alt lys, og gir en beroligende effekt av lavendelen som er sydd inn i masken. Karolina tipser også om at disse maskene er geniale å pakke med på lengre flyturer.
En annen favoritt som hun gjerne vil dele med dere er RMS Beauty sin dimension hydra powder blush i fargen “Pomegranate fizz”. Hun har blitt helt forelsket i denne fargen i sommer. Den skaper både friskhet og glød til ansiktet in no time.

Holistic Silk Pure Silk Anti-Ageing Eye Mask – Cream Lavender Scented

Lisa:
Lisa har alltid en fantastisk glød i huden, og en av hennes hemmeligheter er å jevnlig bruke Omroviczas Ultramoor mud-mask for å gi en lett peeling, rense porene, og stramme opp huden generelt. Etter bruk får hun er klarhet og en polert overflate som er perfekt å legge makeup på.

Omorovicza Ultramoor Mud Mask 

Marthe:
Marthe er alltid på jakt etter det perfekte glødproduktet. Westman Ateliers Liquid super loaded er et skikkelig multi-use produkt som kan brukes både over og under foundation, men også på øyne, og lepper. Dråpene gir en skikkelig duggfrisk og dewy glød, men fordi de er transparente i basen blir det ikke too much. Hun bruker fargen “rose” under øynene og som en highlight, og fargen “soleil” for å gi ansiktet en vakker solkysset touch.

Westman Atelier Liquid Super Loaded

Lyda:
Hvis du enda ikke har oppdaget Byredos “Liquid lipstick vinyl” så er det på tide å sjekke dem ut. Dette er makeup-artisten Lucia Picas første produkt som kreativt asnvarlig for Byredo makeup. Lucia, som har årevis med erfaring har selvsagt laget et produkt som treffer på alle nivå; God dekkevne, fuktigivende formula, og ikke minst de lekresre nude nyanser. Lydas favoritt er “Thar desert” som gir masse varme og en kul bronzy look.

Byredo Liquid Lipstick Vinyl – Thar Desert

Irene:
Vyrao parfymene er så fine å leke med, og Irenes nyeste kombinasjonsfavoritt tenker vi er magisk å ta med seg inn i høstværet også. Hun har nemlig blitt utrolig glad i “Magnetic 70” som hun syns er en moderne og kul vri på old school parfyme. Den er også en fin parfyme for de som ikke er så glad i å gå med duft forklarer hun. Den er litt mye i starten, men når den får landet på huden er den bare rund og behagelig! Irene bruker Magnetic 70 i nakken, og myker opp uttrykket med å ha roseduften Georgette fra samme merke, på armene.

Vyrao Magnetic 70 Eau du Parfum 

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] du å høre om våre favoritter? Da burde du sjekke ut disse innleggene her: –Her er våre julifavoritter. –Våre fineste tinted lipbalms. –Sitrusduft er i vinden. Her er 4 […]

Skriv melding

Abonner Til toppen