Her er våre septemberfavoritter.

Fra krydrete og varme parfymer til den perfekte øyenskyggen. Dette er skjønnhetsfavorittene vi elsket i måneden som gikk.

Janicke:
Biologique Recherche, Masque Biofixine
Den ultimate høstmasken som plumper på linjer og rynker, og gir en fantastisk glød. Jancike har et tips til alle som er glad i den fuktighetsgivende og reparerende Masque vernix fra samme merke: Bland disse to maskene 50/50 og ha på huden over natten. Du vil våkne opp med gjennomfuktet, plumpet, og glødende hud!

Somaya:
Westman Atelier, Healing Wood Candle
Dette lyset lukter ALT man har lyst på nå; Høst, varme, og innekos! Med nydelige krydrete noter av ingefær, kanel, amber, og røkelse som gir fra seg akkurat perfekt mengde duft. Når lyset er brent opp (etter hele 60 timer) kan du gjenbruke den fine keramikkbeholderen til sminkekoster, bomullspads, eller penner for eksempel.

Nadia:
D.S. & Durga, Deep Dark Vanilla
“Jeg elsker denne fordi den lukter så autentisk vanilje. Jeg var på seychellene i fjor og besøkte en vaniljeplantasje, og kan bekrefte at dette er den mest realistiske vaniljen på markedet”.

Lisa:
La Bouche Rouge, Mascara Serum Noir og Eyebrow serum gel
I september sverget Lisa mye til naturlige looks og no-makeup makeup, og da er disse produktene fra La Bouche Rouge perfekt. Både maskaraen deres og brynsgeleen er laget med serum-formula, altså at de er laget med pleiende og styrkende ingredienser i tillegg til å være sminkeprodukt.

Lill-Ann:
Omorovicza, Blue Diamond serien
Dette er en serie Lill-Ann stadig kommer tilbake til. Blue Diamond serien fra Omorovicza inneholder fire produkt. En peelingmaske, et serum/konsentrat, en øyekrem og en krem. Alle disse fire er fantastiske produkt for den voksne huden når du ønsker å jobbe med løft, fasthet, og elastisitet. Hun opplever også at huden plumpes pga de ulike typene hyaluronsyre og så får man en fantastisk glød.

Silje:
Kilian, L`Heure verte og Byredo Eyeshadow 5 colours Dysco
Silje har hatt to store favoritter i september. Parfymen L` Heure verte fra Kilian med fiolblader, absint, lakrisrot, patchouli og vetiver er den perfekte krydrete duften for høsten mener hun. Øyenskyggepaletten Dysco fra Byredo setter deg direkte i høstmood med farger som skriker pumpkin spice latte.

Karolina:
Tom Ford, Fucking Fabulous EDP
Lavendel, bitter mandelolje, tonkabønner, lær, vanilje, amber og salvieolje gjør Fucking fabulous til en unik og spennene parfyme som man bare ikke får nok av! Denne tar Karolina frem med en gang gradestokken synker nedover og på fest kombinerer hun den med Tom Fords Lost cherry.

Mia:
La Bouche Rouge, The Lip scrub
Jeg syns denne er så praktisk så den kommer til å være med i vesken i hele høst og vinter. Skrubben får bort død hud på leppene på en skånsom måte og etterlater leppene skikkelig myke og fuktet. Etuiet i skinn som kjøpes separat er et must!

Marthe:
Matiere Premiere, Vanilla Powder
“Endelig kan jeg dele parfymen som jeg har vært obsessed med de siste fire mnd! Vanilla Powder er helt perfekt for meg som elsker vaniljeduft. Denne er varm, myk, og tørr, og støper seg så utrolig godt på huden. Den er laget med vanilla absolue fra Madagascar, kokos, palo santo, og hvit musk”.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] du det er gøy å lese om våre favorittprodukter? Her kan du lese om våre favoritter fra September, og […]

Skriv melding

Abonner Til toppen