Herlige luksusprodukter vi ønsker oss til Valentinsdagen

Ser du etter en Valentinsdagsgave til din kjære, eller kanskje du rett og slett vil gi deg selv en ekstra oppmerksomhet? Vi har de ultimate luksusgavene!

Kolours Jewlery

Elen Kvistvik fra ELLE skriver i bloggen sin: “Jeg er klar for å ta opp forbrukslån for å få kjøpt meg ringene, øredobbene og armbåndene fra Kolours“. KOLOUR’S jewelry er et skandinavisk smykkehus bygget på en idé om å kombinere gullsmedkvalitet med dynamikk og inspirasjon fra moteverdenen. Trendy, klassisk vakre, uimotståelige smykker, og en fantastisk gave både å gi og få. Diamonds are a girl’s best friend!

ec1767-yg-bd

Kjøpes i butikk

 

Omorovicza Blue Diamond Super Cream

En superkrem som gir umiddelbare resultater og føles ultraluksuriøs. Omorovicza Blue Diamond Super Cream er en silkemyk krem med anti-age-egenskaper som styrker hudens evne til å reversere aldringsprosessen. En diamant-peptid-sammensetning forlenger levetiden til celler og reparer DNA-kjeden.

blue-diamond-supercream-prod2 (Custom)

 

The Organic Pharmacy Rose Diamond

The Organic Pharmacy Rose Diamond Face Cream er en rik fuktbombe av en krem som umiddelbart gir huden din alt den trenger. Verdens mest overdådige ingredienser, nyskapende teknologi, alt satt sammen for å gi deg ett unikt resultat som du tydelig kan se og føle. Huden plumpes og strammes; samtidig gir diamantpulver en fantastisk, forynget glød.

 

504574345_1_TableTop

 

La Mer The Intensive Revitalizing Mask

La Mer Intensive Revitalizing Mask er en maske som beskytter oss mot alle de usynlige faktorene som stress, stråling og forurensning, som alle bidrar til å aldre huden vår raskere. Perfekt å bruke når du er ute og reiser. På kun 8 minutter fremstår huden synlig sunnere og fastere, stappfull av ungdommelighet.

 

La Prairie Cellular Platinum Rare Eye cream 

Lysnende og balanserende øyekrem og serum i ett med diamantkjernepudder som gir et strålende, glødende resultat. Umiddelbart forynget utseende, øyeblikkelig løft og deilig luksusfølelse.

 

Julisis Eyemulsion 

Julisis Eyemulsion gir det følsomme øyeområdet intensiv, men likevel skånsom omsorg. Denne beskyttende øyekremen er en alkymistisk kombinasjon av botaniske ekstrakter (jojobaolje, solrose, solhatt, m.m.) med essens av hvit diamant, kobber og jern, som ble spesielt utviklet for å pleie øyeområdet og forhindre for tidlig aldring, minimere fine linjer og rynker og berolige irritert hud.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen