Herlige og forfriskende ansiktsprayer

spray bilder

En ansiktsspray er deilig å bruke i varmen om sommeren, foran pc-en, på flyet, i sola, som daglig hudpleie, og generelt når du og huden din trenger en liten oppkvikker.

Her er våre favoritter:

Omorovicza Queen of Hungary Mist

Omorovicza Queen of Hungary Mist ansiktssprayen frisker opp huden og løfter sinnet. Rensende og fuktighetsgivende, er denne toneren inspirert av Queen of Hungary Water, verdens første registrerte parfyme, laget for dronning Elisabeth av Ungarn på 1400-tallet. Herlig neroli- og roseduftende.

omo003_omorovicza_queenofhungarymist_1560x1960-rxsym

Sisley Floral Spray Mist

Floral Spray Mist er en fantastisk og effektiv spray-tonic, som øyeblikkelig lindrer og beroliger huden. Den vil vekke huden på beste måte om morgenen, men er også ideell om du har bruk for å friske opp huden i løpet av dagen. Er du på stranden, er den perfekt for å hurtig fukte og forfriske huden.

3473311061003_33

Kiehl’s Oil Eliminator Refreshing Shine Control Toner For Men

Oil Eliminator Toner er en ultra lett fuktighetsspray som etterlater huden ren, matt og fresh. Toneren trekker til seg fett når den får kontakt med huden. Den kjøler ned og fjerner overflødig talgproduksjon så hudens overflate blir matt og porene mindre.

oil_eliminator_tonic_lg

The Organic Pharmacy Rose Facial Spritz Toner

En oppløftende allsidig ansikts spray. Frisker opp, fukter, løfter og roer rødhet. Bruk den hele dagen for å friske opp og gjennomfukte huden. For normal, tørr, sensitiv eller rød hud. Persisk Rose Vann er dronningen av Rosevann. De aktive ingrediensene bidrar til å gjennomfukte og roe tørr, rød, irritert og sensitiv hud. Ideell for daglig bruk, under flyreiser, på stranden og på kontoret.

organic_pharmacy_spritz_rose_thumb

Juice Beauty Hydrating Mist

En harmonisk blanding av sertifiserte økologiske antioksidant-rike hvite og grønne drue juicer, lindrende aloe vera, nåringsrike nyper, druekjerne olje og vitaminer for å gi fuktighet og balanse til hudens naturlige hudfuktighet og ansiktsfarge.

1754796

Pai Skincare Lotus & Orange Blossom BioAffinity Toner

Mildt og beroligende ansiktsvann som passer perfekt for en tørr, sensitiv hud. Anvendes etter behov når som helst – f.eks. på jobb, i bilen, ved sport, på flyet eller på stranden. Sprayes på ansiktshuden.

370x370xlotus_toner_1_.jpg.pagespeed.ic.syHQjylbM-

Amazing Space Blossom Boost Flower Tea Tonic

Mild og kjølig ansiktsvann med blomstervann og essensielle oljer fra hibiskus rose, jasmin og ylang ylang. Delikat Fuktighetsgivende spray, som virker sammentrekkende på porene. Særlig pleiende til sensitiv, moden & tørr hud. Anvendes etter behov når som helst – f.eks. på jobb, i bilen, ved sport, på flyet eller på stranden.

130ml_soft-blossom-small

La Mer The Mist

Nøytraliserende fuktighetsspray. Det positivt ladde vannet gir fukt og balanserer en tørr hud. The Mist nøytraliserer de negative elementene som omgir oss. Hav og planteekstrakter linder overflateirritasjoner og beroliger tørre partier. Sprayes direkte på huden etter eksponering av forurensning, vær og vind.

_8167908 (1)

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen