Hjemmespa i romjulen?

Mange av julens festligheter er avlyst, men desto større grunn har du til å senke skuldrene, tappe badekaret, og forberede et skikkelig hjemmespa i romjulen. Her er produktene du trenger.


Mot gusten hud:
Dette er masken for deg som føler at huden er gusten og livløs. Masque VIP 02 bringer roer ned rødhet, gjenoppretter balanse, gir fukt og glød.

Sheetmask til halsen:
Halsen er et av stedene hvor alderstegn syns raskest, siden huden der har mindre kollagen enn ellers på kroppen. Vi kan sterkt anbefale denne halsmasken laget med en en helt ny teknologi, “waterless techstile™”. Masken vil stimulere produksjonen av kollagen og elastin, samt lysne og jevne ut hudtonen. Perfekt før en anledning hvor du ønsker å skinne fra topp til tå.

Dyprens:
Omorovicza Ultramoor Mud Mask er en leiremaske som på bare noen få minutter strammer og løfter huden. Masken minsker porene og jevner ut hudtonen.

SOS sovemaske:
En ekstremt beroligende og intenst nærende og fuktende sovemaske med safranblomster som hjelper selv den tørreste hud.

Økologisk sheet mask:
Fantastisk økologisk sheet mask som roer ned en irritert hud og reduserer hyperpigmentering. samtidig gir den masse fukt og glatter ut huden. Perfekt å ta med på reise.

Detox for huden:
Har du en kombinert hud som mangler glød vil Masque Vivant rense og regulere balansen i huden din. Masken vil redusere porene og revitalisere huden. Den inneholder også melkesyre, som er en av de mest populære Alpha Hydroxy Acids (AHAs) og en kraftig ingrediens som bidrar til å redusere urenheter og minimere vanntap.

Strammer opp:
Cryosticks vil redusere rødhet og inflammasjon, i hele ansiktet og rundt øynene. Cryosticksene er utformet i kirurgisk stål, og oppbevares i kjøleskapet, for en sterkt beroligende og kjølende behandling av huden. Etter massasjebehandling med disse vil huden få et løft og virke oppstrammet.

Reparerer på natten:
The Queen of Hungary Evening Mist hjelper hudens evne til å reparere seg selv om natten. Misten er svært rik på antioksidanter, beroligende lavendelekstrakt og The Healing Concentrate™ som gir en glødende og frisk hud.

Øker sirkulasjonen:
Tørrbørste som øker blodsirkulasjonen og stimulerer kroppens lymfesystem for å fremme avgiftning.

Økologisk peeling:
Herlig kroppskrubb med perfekt kombinasjonen av salt, sukker og fuktighetsgivende oljer som fornyer huden og etterlater den myk og smidig. Visste du at en kroppspeeling også øker blodsirkulasjonen?

Gir fløyelshud:
Denne fuktbomben fra Sisley vil gi umiddelbar komfort for en tørr hud. Inneholder en cocktail av aktive ingredienser og essensielle oljer som beskytter og gir næring.

Kremen fra havet:
Ikoniske “The body crème” fra La Mer med Omega-3 fettsyrer, vitaminer og fuktgivende ingredienser fra havet. Kremen virker beskyttende og reparerende på selve hudbarrieren og gir såpass mye fukt at La Mer mener du ikke trenger å smøre deg hver dag! En ordentlig god og rik balm du vil bli glad i.

Økologisk olje:
Nydelig olje til ansikt og kropp som reparerer huden. Inneholder 21 nøye utvalgte essensielle oljer som beroliger, gir fukt og glød.

Økologisk favoritt:
Fantastisk kroppsbalm fra Rudolph Care. Balmen pleier og mykgjør huden. Med et unikt innhold av shea smør, beskytter og gjenoppbygger huden din, samtidig som den pleier øker elastisiteten i huden. En favoritt for hele familien!

Den ultimate hårkur:
Intens næring til håret med botaniske oljer.
Pre-shampoo som fukter et skadet, tørt og frizzy hår. Rik på en unik kombinasjon av botaniske oljer.

Duftlys:
Ingen hjemmespa uten duftlys! En vinterfavoritt er Burning Rose fra Byredo, med rose, lær og trenoter.

Holiday Collection fra Acqua di Parma:
Lekker diffuser som skaper en spesiell stemning med den unike duften av furuolje, bjørk og gaiac tre, kombinert med krydret nellik og et hint av bringebær.

Skriv melding

Abonner Til toppen