Høstduftene vi elsker, del 1

Temperaturen synker, duggen legger seg i bakken, bladene faller ned i vått gress. Luften er kaldere og friskere. Det er på tide å finne frem sjerf og strikkede gensere. Og det er på tide å finne frem høstduften.

Parfymene vi ønsker oss nå er gjerne mykere og varmere enn de vi bruker om sommeren. Sommerduft inneholder gjerne mye sitrus eller blomster, men nå ønsker de fleste av oss varme og sødme, gjerne i form av trenoter, vanilje og musk. Her har Lill-Ann har funnet frem noen herlige høstparfymer – noen nyheter og noen klassikere. Håper du kan finne noe for deg!

Giorgio Armani Prive Cuir Zerzura 100ml
Lill-Ann kaller denne nyheten for en sjeldent god duft! Unisex duften er en sensuell og tørr duft inspirert av en mystisk oase i Sahara-ørkenen.
Noter: Mandarinolje, Iris, Lær og Bourbon vanilje.

ACQUA DI PARMA Colonia Futura
Acqua di Parmas nyeste parfyme er deres mest bærekraftige hittil, med 99% naturlige ingredienser. Dette er en nydelig herreduft til hverdags med noter som: Bergamot, sitron og grapefrukt, pink pepper, salvie og vetiver.

Les Exclusifs de Chanel, Jersey
En myk og feminin duft inspirert av 1920-tallet hvor Coco Chanel laget plagg i jersey stoff slik at kvinner fikk mer bevegelsesfrihet. Denne fanger virkelig den myke duften, med noter som: Vanilje bourbon, hvit musk og lavendel.

Chanel selges ikke på nett, men ring oss og bestill på tlf: 22 44 61 42.

Skriv melding

Abonner Til toppen