Høstens beste hårdeal!

Gi håret litt ekstra TLC i høst med den luksuriøse hårserien Iles Formula. Nå får du med den pleiende hårmasken Haute Performance Hair Mask i gave fra oss når du kjøper Iles Formula Signature Collection Box. Gaven har en verdi på hele 900 kr.

Signature Collection Box er DNAet til Iles Formula. Settet inneholder sjampo, balsam, en kam, og finishing serum som sammen gir deg et glansfullt og mykt hår. Serien, som passer like bra for tynt som tykt hår, er laget med silkeproteiner og gir masse fuktighet uten å tynge. Har du skadet hår, slitte tupper, eller frizz er dette virkelig en serie for deg. Håret vil oppleves mykere, fyldigere og sunnere allerede etter første vask.

Finishing serumet er et favorittprodukt i Gimle Parfymeri. Tenk deg en fuktighetskrem for håret som inneholder varmebeskyttelse, er effektivt mot frizz, og som gjør håret ditt mer “put together” uten å tynge. Det en en hverdagsfavoritt som du kan bruke både i håndkletørt hår og utover dagen dersom du ønsker det.

Serien er skapt av den ettertraktede hårstylisten Wendy Iles, som ønsket hårprodukter som kunne gi øyeblikkelige resultater, på hvilket som helst hårtype. Alle produktene er fri for silikon, parabener, sulfater, og ftalater.

Hva du kan forvente av å bruke Iles Formula:
-100% reparasjon av skadet hår
-75% redusert frizz
-90% reduksjon av slitte hårtupper
-25% fyldigere hår
-85% mykere hår

Kampanje:
Ved kjøp av Iles Formula Signature Collection Box, får du nå deres hårmaske Haute Performance Hair Mask med på kjøpet. (Verdi kr 900,-)
Kampanjen varer i butikk og på nett så lenge lageret rekker.

Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box

Iles Formula Haute Performance Hair Mask (gave til deg)

Haute Performance Hair Mask er en deilig cocktail av ingredienser og vitaminer som sammen pleier og styrker både hodebunn og hårstrå. Den gir dyp næring til håret uten å tynge ned, og uten å etterlate rester som gjør den passende også for tynt og fint hår. Den inneholder blant annet Tucuma smør, silke fra Japan, nøtteolje fra Australia og samt vitamin E.

For best mulig effekt anbefaler vi å vaske håret med Iles Formula sjampo, påfør hårmasken og la den virke i 5 til 20 minutter før du skyller den av og avslutter med Iles Formula balsam. Bruk den ukentlig hvor håret er sprøtt, tørt og/eller skadet, eller som et månedlig hår-spa for alle typer hår.

Les mer om Iles Formula i dette innlegget.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen