Hudpleie etter sommeren

Etter en sommer med mye sol trenger huden fett og fuktighet for å opprettholde fuktighetsbalansen. Kanskje ønsker du også å bevare brunfargen så lenge som mulig?

Sommeren er på mange måter en svært bra tid for huden, fordi det er så mye fuktighet i luften som gjør den fin og smidig. Samtidig utsettes vi også for skadelige stråler som kan være uttørrende for huden.

Dersom du sliter med tørr hud eller hudpartier i ansiktet på sensommeren, bør du rengjøre med produkter som inneholder mye fuktighet. Husk også at det er viktig å fjerne døde hudceller med peeling slik at ny hud får komme frem. Sol gjør at hudcellene dør fortere enn på vinteren, så prøv å få peelet huden to ganger i uken om sommeren hvis det er mye fint vær og du tilbringer mye tid ute.

Peeling til ansikt:

 • Omorovicza Refining Facial Polisher
 • La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator, nyhet fra La Prairie
 • Kiehls Rare Earth Deep Pore Daily , Denne daglige rensen er formulert for å gi en grundig rens av ansiktet. Mildt skummende konsistens gir skånsom rensing av huden.
 • Amazing Space Juicy Mandarin Sorbet Enzyme Exfoliator. Tåler huden din litt røff behandling, og om du er glad i peeling masker som biter litt så er dette masken for deg. Juicy Mandarin Sorbet fra Amazing Space er en skikkelig tøffing, som ikke er redd for å ta i ett tak. I løpet av noen minutter har den peelet både på enzym måten og den mekaniske måten.

Etterfølg med fuktighetsgivende toner og avslutt med en hudkrem som tilfører mye fuktighet. Hud som har fått skader av solen, vil ha godt av kremer med reparerende effekt.

Toner:

 • La Mer The Tonic, Mineralvann roer ned huden og fjerner de siste avfallstoffer etter ren
 • Sisley Floral Toning Lotion, Gir en myk, frisk og behagelig hud. Lotion for tørr og sensibel hud type.
 • Amazing Space Blossom Boost Flower Tea Tonic , Mild og kjølig ansiktsvann med blomstervann og essensielle oljer fra hibiskus rose, jasmin og ylang ylang. Delikat Fuktighetsgivende spray, som virker sammentrekkende på porene. Særlig pleiende til sensitiv, moden & tørr hud.
 • La Prairie Advanced Marine Biology Tonic, Advanced Marine Biology Tonic er et trippelfase serum som revitaliserer, jevner, tilfører oksygen og aktiverer microsirkulasjonen, samt gir energi til cellene.

Fuktighetskrem med mye fukt:

 • La Mer The Moisturizing Lotion ,The moisturizing lotion gir rikelig med fuktighet til en normal til tørr hud, samtidig som den reduserer rødhet og roer en sensitiv hud.
 • Omorovicza Gold Rescue Cream, Omorovicza Gold Rescue Creams ekstravagante rike formularen beskytter og reparerer huden for et utstrålende og forynget utseende. Gold Rescue Cream gir intens pleie og slukker tørsten hos den tørreste hud.
 • The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream,Lett og frisk fuktighetskrem, en lys og pleiende krem. Etterlater huden fuktig og glødende.For alle hudtyper. En lett, samtidig pleiende krem med rensende Rose og pleiende Rose Hip blandet med ingefær, gotu kola og Marigold. Fremmer cellefordelingen, reduserer sprengte kapillærer og gir huden glød.
 • Kiehls Ultra Facial Cream, Inspirert av Kiehl’s kjære Ultra Facial Moisturiser, bidrar denne lette 24-timers kremen med å beholde fuktigheten i huden. Din hud blir behagelig og deilig myk.

En fuktighetsgivende ansiktsmaske gir huden et ekstra løft. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å velge en maske som passer til din hudtype.

Ansiktsmaske:

 • Amazing Space Cream & Honey Firming Facial Mask, Alt i ett masken som både renser, oppstrammer, minsker porer samt pleier huden. Bløtgjørende med melk og honning. Avspennende aromaterapi med duft fra rosentre og sedertre. Hexapeptider er en verdifull ingrediens, som virker rynkebekjempende ved å ut glatte og stimulerer fornyelse av huden. Inneholder pleiende sheasmør, som gjør huden bløt som silke. Honning ekstrakt heler og fornyer huden, og E-vitamin virker som en sterk antioksidant, som beskytter
 • Sisley Hydra-Flash Intensive Formula, En intens fuktboost til dehydrert hud. Fuktførende kur til meget tørr hud.
 • La Mer The Lifting and Firming Mask, The Lifting and Firming Mask er en fukt og oppstrammende maske som passer til alle hudtyper.
 • Kiehls Algae Masque

Hvis du ønsker å beholde den gylne hudfargen utover sensommer og tidlig høst, kan du hjelpe på med en ansiktkrem eller bodylotion med fuktgivende og selvbrunende effekt. Husk at også kroppen har godt av en runde med peeling eller skrubb – det fjerner gammel hud, stimulerer blodtilførselen og gjør at selvbruningskremer gir et bedre resultat.

Peeling til kropp:

 • Sisley Energizing Foaming Exfoliant Body,  Gir en smidig, myk og fast hud med en vakker struktur. Kroppspeeling til alle hudtyper.
 • The Organic Pharmacy Cleopatras Body, En nydelig sanselig sukker og salt skrubb kombinasjon. Det vil skånsomt fjerne døde hudceller, øker blodsirkulasjonen, avgifte og fukter, alt samtidig. Etterlater huden silkemyk.
 • Omorovicza Gold Sugar Scrub,  Omorovicza Gold Sugar Scrub er en kroppsskrubb med et hint av gylden dekadanse. Med fair-trade rørsukker jevnes hudens tekstur ved å fjerne døde hudceller.
 • Karmameju Foxy Exfoliating salt balm, Skjem deg bort med denne sensuelle kroppspleien med Himalayasalt for skånsom eksfoliering av tørr hud. Vår renegerende krem kombinerer sea buckthorn (tindved-), argan- og nypeoljer hedret for deres kraftfulle antialdrende egenskaper

Selvbruner:

 • La Mer The Face And Body Gradual Tan, Denne forfriskende selvbrunings lotion absorberes raskt for en jevn, helt naturlig glød uten striper.
 • The Organic Pharmacy Self Tan, En naturlig selvbruner som fukter og etterlater huden myk. Rask og naturlig farge gir en jevn og nydelig glød til huden hele året igjennom.
 • Amazing Space Skin Glow Face & Body Tan, Økologisk fugtighetskrem med selvbrunende effekt til både ansikt og kropp. Farven kommer etter 4-6 timer og holder 5-7 dager. Bruk den når du ønsker en midlertidig gyllen farge
 • Omorovicza Glam Glow , Omorovicza Glam Glow er en selvbruningskrem som gir ansikt og kropp en naturlig gylden glød, mens hint av ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen