Hudpleie og makeup i ett

Nylig fikk vi besøk av hjernen bak Sisley sin makeup, Head of Global Makeup Development Anne Champoyan, som fortalte om den nyskapende makeupen til Sisley.

Alt fra leppestifter og øyenskygger til foundations kombinerer de pleiende egenskapene til hudpleie med effektene og utseendet til makeup, sånn at huden aktivt blir forbedret mens du bærer sminken. Hudpleieproduktene til Sisley er verdenskjente, og makeup-produktene er å se på ansiktene til modeller og kjendiser på catwalks og røde løpere verden over. Vi har et fantastisk utvalg av deres farger og teksturer hos oss.

Sisley Les Phyto-Ombres Luminous Eyeshadow

En nyskapende øyenskygge med en hybridtekstur som er halvt krem og halvt pulver, som skaper et nydelig slør av farger på øynene.

Den ultra-myke teksturen smelter på huden og etterlater en vakker, jevn film. Formelen er beriket med naturlige planteekstrakter som gir komfort til den følsomme huden på øyelokkene. Passer for følsomme øyne og kontaktlinsebrukere, laget for alle hudtoner og enkle å fjerne.

 

Sisley Phyto-Teint Ultra Éclat Oilfree Foundation

Oljefri foundation for et langvarig, jevnt, naturlig og strålende resultat med en fløyelsaktig finish. Lett blandbar tekstur og middels byggbar dekning.

Gir umiddelbar glød, jevner ut hudtonen, minimerer ufullkommenheter og skaper en “blur” effekt på huden. Virker også over lenger tid med et mineralkompleks som fobedrer hudens naturlige tekstur og utstråling. Bokhvetefrøekstrakt fungerer som en beskyttelse mot forurensning. Ekstrakt fra malvablomst og gardenia-blomster gir fukt og komfort for en frisk følelse som varer hele dagen.

Skriv melding

Abonner Til toppen