Hudpleie skreddersydd overgangsalderen


Hudpleie for den voksne huden krever litt andre ingredienser enn produkter for yngre hud. For kvinner i overgangsalderen har Biologique Recherche laget noen helt unike kremer som spesifikt angriper alderstegnene som oppstår før, under og etter overgangsalderen.


Biologique Recherche Creme MSR-H

Kremen har en høy konsentrasjon av aktive ingredienser og jobber spesifikt med hormonell ubalanse i huden i forbindelse med overgangsalderen. Den virker oppstrammende og fuktgivende, gir en jevnere hudtone og fyller ut linjer og rynker.

Balanserer og gjennoppretter hudens glød og friskhet.Biologique Recherche Creme MSR-H Corps


Denne kremen gjør mye av det samme, men er laget til å bruke på hele kroppen. Creme MSR-H Corps fukter og beskytter mot ytre påvirkninger og prosessene som skjer i overgangsalderen. Bedrer kollagen og elastin, virker oppstrammende og gjør huden silkemyk.

Balanserer og strammer opp huden på kroppen.


La Grande Creme

Crème de la crème!
Denne kremen er Biologique Recherche spesielt stolt av, og ikke uten grunn. Den er nemlig resultatet av enormt mange år med forskning og utvikling. Ikke bare reverserer La Grande Crème DNA-skader og forynger celler, den jobber i tillegg med alle aldringsprosesser i huden. Denne kremen forbedrer fuktbalansen, plumper, strammer opp, reduserer pigmentdannelse, beskytter og styrker hudbarrieren din.Oppstrammende krem som plumper og bekjemper alle aldringstegn 


Le Grand Serum


Dette er gull på flaske! Serumet inneholder en kombinasjon av 27 antioksidanter som bekjemper frie radikaler og alle aldringstegn. Huden blir ekstremt godt beskyttet mot ytre påvirkninger. Le Grand Serum er et “toppserum”. Hos Biologique Recherche skal toppserumet legges over kremen for å forsegle ingrediensene. Du vil oppleve at huden blir mykere og mer gjennomfuktet. Synligheten på rynker vil reduseres, fordi serumet bremser aldringsprosessen og øker kollagenproduksjonen.

Etterlater huden plumpet, beskyttet og glødende

Kommentarer

Hei!
Har de behandling frå biologique recherche?

Helsing Kristin

skrevet av Kristin Egset Kjøde / 07.08.21 - 10:06

Hei Kristin. Dessverre har vi ikke åpent for behandlinger nå pga smittevern. Vi håper å kunne åpne for dette til høsten 🙂

Mvh Marthe

skrevet av Marthe / 07.08.21 - 14:46

Skriv melding

Abonner Til toppen