Hudpleieprodukter spesielt for menn

Menns hud har annerledes fysiologiske trekk – den er tykkere, mer fet og eldes senere, men mer tydelig. Den utsettes daglig for mye stress ,barbering, forurensning, vind og vær.

Sisley Sisleyum for men Global Revitalizer 

Komplett anti-aging og aftershave hudpleie for menn.

Dagkrem til mann med normal hud.

Med Sisleyum har Sisley skapt en komplett hudpleieserie spesielt for menns hud – fukt og næring, gjenoppbygging, en naturlig ikke-glinsende overflate, energi og vitalitet, reduserer rynker og gir fasthet til huden. Sisleyum virker øyeblikkelig lindrende og beroliger huden og  gir et friskt og mettet uttrykk. Dag for dag gjenopprettes hudens glød og farge og huden blir synlig styrket, fornyet og forfrisket. Sisleyum fås i to friske ikke-fetende konsistenser: Normal hud – en gelekonsistens som gir en ren og flott matt hud. Tørr hud – en kremkonsistens som gir en behagelig, smidig og  matt hud.

Sisley

Amazing Space Cool Cucumber Hydrating Gel

Kjølende fuktgele til både ansikt, kropp og ben/føtter.Passer til alle.

Fuktgele med agurk, mynte og aloevera. Revitaliserende energivekker.Lindrer og reparerer skadet eller solbelastet hud, samt små rifter og arr. Populær som kombinert fuktighetsgele og som aftershave til menn etter barbering.

Amazing Space Cool Cucumber Hydrating Gel

Sisley Eau De Campagne Soap

Renser huden meget skånsomt.

 

Denne såpen har den behagelige og oppkvikkende duft av Eau de Campagne og gir en myk, kremete skum. Den renser huden meget skånsomt og inneholder en høy duftkonsentrasjon som gir en øyeblikkelig følelse av friskhet. Såpen med duften av Eau de Campagne kan brukes når som helst – av både menn og kvinner.

Lab Series Maximum Comfort Shave Cream 

Svaret for menn med følsom hud eller ekstra mye skjegg. Denne tette, ultrafyldige formelen skåner huden mot kutt og irritasjon, og lar deg barbere ekstremt nøyaktig og behagelig slik at det går lengre tid mellom hver barbering.LABhar også mange andre produkter til mannen. Se her

Amazing Space Fresh Lemon Splash Purifying Gel 

Rensegele. Passer fet og kombinert hud. Til barbering.

Forfriskende, kjølig og antiseptisk rensegele med bambus-enzymer. Sammentrekker og forfiner hudens porer. Er formulert til at få bukt med en virkelig problematisk “uren” hud. Inneholder bl.a. antiseptisk essensiell basilikumolje. Kan brukes av menn som beskyttelse mot irritasjon under barbering. Renser effektivt for forurensing, støv og makeup. Påføres ansiktshuden, skummes opp og fjernes med vann. Bruk både morgen og kveld.

Amazing Space Fresh Lemon Splash Purifying Gel

Biotherm Homme Force Supreme Cream 

Force Supreme Cream gir deg reduserte rynker, fastere hud og et mer ungdommelig utseende.

Biotherm Homme Force Supreme Cream

Biotherm Homme Force Supreme Eye 

Force Supreme Eye reduserer små rynker og minsker synligheten av poser rundt øynene.

Biotherm Homme Force Supreme Eye

Sisley Soapless Foaming Cleanser

Renser alle hudtyper skånsomt.

Ansiktsrens for alle hudtyper.

Den grundige sammensetningen av aktive overflate stoffer er spesielt designet for å rense og skumme uten å irritere huden. Produktet er beriket med mykgjørende aktive ingredienser, som virker beroligende på huden. Sisley Gentle Brush brukes sammen med Foaming Cleanser for å opparbeide en behagelig og kremaktig skum. Denne såpefrie rensen av 100 % aktive naturlige ingredienser er velegnet for alle hudtyper, også tørr og sensibel hud, både for menn og kvinner, etterlater huden ren, frisk og jevn – uten å virke tørrende.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen