Hudpleierutinen du ikke må droppe!

Vi er inni i en sesong som er tøff for huden vår, og vi må virkelig ta vare på den. Da er det viktig å ikke glemme at kroppen også trenger pleie! Oljer er superfood for huden og virker nærende, beroligende, reparerende og pleiende. De bidrar til å bevare et ungt utseende, ikke bare i ansiktet, men over hele deg! Det er viktig at oljen er av god kvalitet, og at den trekker godt inn i huden. Gå for tørroljer som ikke blir klissete og som bevarer fuktigheten. Se etter gode pantebaserte oljer fra blant annet gapefruktkjerne, aprikos, mandel og ringblomst.

Her er våre beste kroppsoljer:

Omorovicza Firming Body Oil 

Omorovicza Firming Body Oil er aromatisk og oppkvikkende, gir en jevnere hudtone og bedrer elastisiteten. Den hjelper også å redusere synligheten av strekkmerker og etterlater huden hydrert og silkemyk.

Kiehl’s Nourishing Dry Body Oil

En god og lett kroppsolje som nærer og fukter huden og som hjelper til med å opprettholde en jevn, myk og bløt hud. Beriket med oljer fra grapefrukt og squalane som raskt absorberes inn i huden. Dufter herlig av vanilje og mandel. Helt avhengighetsskapende!

Amazing Space Cleopatra Body & Bath Oil 

Delikat kroppsolje med en silkefin konsistens og en deilig duft av rosentre. Trenger inn i huden uten å virke fet eller klissete på huden. Passer godt på tørr hud etter ett bad.

The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil

En herlig rik olje. Pleiende og fuktighetsgivende, etterlater huden myk, smidig og fuktig. Gjenoppretter elastisitet. Løfter sinnet og etterlater huden med en behagelig duft. Ideell for massasje.

Nuori Perfecting Body Oil

En luksuriøs kroppsolje som nærer huden i dybden. Nøye sammensatt for å matche hudens naturlige fettbalanse, absorberes lett og etterlater huden myk med en silkeaktig glød.

Neom Face, Body And Hair Oil Make you happy 

Denne kroppsoljen er formulert for å gi en tørr hud en pleiende boost, i tillegg til å løfte humøret og gi deg energi. En knallstart på dagen eller en herlig hverdagsluksus du kan unne deg. Oljen kan også brukes som massasjeolje.

Karmameju Mild Body oil 

Rene økologiske oliven- og jojobaoljer gir næring til dehydrert hud. Beroligende og rensende lavendel og kamille løfter humøret, og oljen føles luksuriøs på kroppen.

Skriv melding

Abonner Til toppen