Hudpleietrenden vi trenger akkurat nå

Multimasking, eller å bruke flere ansiktsmasker samtidig på forskjellige deler av ansiktet, er en fantastisk måte å få mest mulig ut av hudpleien sin på. I filmen over ser du et eksempel ved bruk av Biologique Recherche Masque Vivant og Biologique Recherche VIP O2

Forskjellige deler av ansiktet har forskjellige behov og problemer. Ansiktsmasker er en veldig effektiv del av hudpleien ved at de jobber målrettet og gir synlige resultater, og for å få enda mer ut av ansiktsmasken din kan det være gunstig å bruke den i tandem med flere!

Hvilke masker du bruker hvor, avhenger av hvordan hudtilstanden din er forskjellige steder i ansiktet.

1. Huden i T-sonen har en tendens hos mange til å være mer fet og uren. Her bør du i så fall bruke en maske som er rensende, utjevnende og balanserende. Dersom du har problemer med uren hud andre steder, kan masken påføres lokalt der også.

2. På det sarte området rundt øynene må du bruke en maske tilpasset tynnere hud, og gjerne en som reduserer fine linjer, fukter og beskytter huden.

3. I resten av ansiktet og kinnene er det gunstig å bruke masker som løfter og reduserer tegn på aldring, gir godt med fukt og plumper huden. Dersom du har områder med pigmentering kan du påføre en maske som virker utjevnende på hudtonen.

4. Er det steder huden er gusten og blass kan du påføre en ansiktsmaske som gir næring, fukt og glød.

Her er et eksempel fra Omorovicza på hva de forskjellige maskene behandler:

RENSENDE MASKER

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Denne kalsium- og magnesiumrike masken renser tette porer og lysner huden når den trekker ut urenheter. Myrgjørme har rensende effekter på huden og etterlater den silkemyk.

 

Sisley Gentle Facial Buffing Cream krukke

Buffing Cream påføres som en maske og “rulles” av igjen. På den måten fjernes døde hudceller og urenheter, som er med på å gjøre huden trist og matt. Dette skånsomme produktet inneholder kamille, som har lindrende og mykgjørende egenskaper og gir en fantastisk virkning på sart hud.

 

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser 

Leirmaske som renser og fjerner giftstoffer fra huden. Reduser synligheten av forstørrede poser, samtidig som den beroliger sensitiv hud.

1690249

 

MASKER TIL ØYEOMRÅDET

 

Sisley Eye Contour Mask 

Eye Contour Mask inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser som er med på å viske ut synlige tegn på tretthet omkring øynene. På bare 10 minutter etter påføring vil du oppleve at fine linjer omkring øynene synlig reduseres.

 

 

La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream 

Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream jobber målrettet mot tegn på aldring rundt øyepartiet og gir umiddelbart synlige resultater. Kremen gir maksimal oppstramming, fasthet og fuktighet til øyeområdet.

 

 

Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Eye & Lip Contour Cream

Sisleya Eye and Lip Contour Cream i en utgave med massasjerulle som forbereder huden før du påfører kremen. Denne massasjeteknikken som kalles Ridoki jevner ut huden og øker blodsirkulasjonen til området rundt øynene. Kremen er proppfull av aktive ingredienser og gir et forynget utseende i øyeområdet allerede etter kort tids bruk.

MASKER SOM LØFTER OG PLUMPER

Omorovicza Gold Hydralifting Mask

Roseduftende maske som gir øyeblikkelig løft og langvarig fuktighet samtidig som den er avkjølende og fløyelsaktig. Visker ut synligheten av fine linjer og rynker.

 

 

 

La Mer The Lifting and Firming Mask 

En fuktgivende og oppstrammende maske som passer til alle hudtyper. Dette er masken for deg som ønsker å forbedre din huds fasthet, klarhet, fuktighet, mykhet og glød.

La-Mer-Lifting-Firming-Mask-2014

 

 

 

Omorovicza Instant Plumping Mask

En maske som reduserer dybden og synligheten av fine linjer og rynker. Inneholder hyaluronsyre som hjelper huden å binde til seg og holde på fukt, som gir et synlig plumpet resultat.

Sisley Black Rose Cream Mask 

Utglattende og oppstrammende effekt. Revitalisering av huden og gir umiddelbar fukt, mykgjør og reparerer huden på lang sikt.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen