Hvilken rens passer din hud?

Foto: Augustinus Bader

Lill-Anns mantra er “det er ikke nødvendig å smøre en god krem på en hud som ikke er ren!”
Rens av huden er et essensielt steg for å lykkes med hudpleien. Finn en rens som matcher dine behov både i type, konsistens, og duft.Augustinus Bader The Cleansing Balm

Husets favoritt:
Mange foretrekker balm-rens på vinteren fordi de føles utrolig pleiende og gode, og stripper ikke huden for fukt. The Cleansing Balm fra Augutinus Bader forstyrrer heller ikke hudens PH verdi. Bruker du “The Cloth” (musselinklut som følger med), vil du også gi huden en lett eksfoliering.
Passer alle hudtyper.

Pleiende balm-rens

Augustinus Bader The Cream Cleansing Gel

Frisk gel-rens uten duft:
Foretrekker du rens på pumpe anbefaler vi denne revitaliserende rensen i en krem-gel konsistens som smelter inn i huden og fjerner alle urenheter på en enkel og effektiv måte. Den inneholder aktive planteekstrakter som renser og fornyer huden. Rensekremen vil også berolige en rød og stresset hud, glatte ut huden og minske porene.

Daglig rens med aktive ingredienser som renser og fornyer huden

La mer The Cleansing Micellar Water

Mildt micellærvann som også fjerner vannfast sminke:
Bruk La Mers micellær vann som det første steget i en dobbelrens for å fjerne makeup og smuss, før du renser huden i dybden. Denne skånsomme og fuktgivende formelen er et ypperlig alternativ for deg med sensitiv hud. Fjerner også vannfast sminke.

Fjerner også vannfast sminke

La Mer The Cleansing Gel 

For huden som lett blir oljete utover dagen:
Herlig og skummende rensegelé som effektivt fjerner overflødig olje og forurensing fra huden slik at den blir frisk og klar. Passer en normal til kombinert hud.
Lyst på en rens fra La Mer som passer bedre til en tørr hudtype? Sjekk ut denne.

Fjerner nøysomt avfallstoffer, forurensing og sminke

RUDOLPH CARE Cleansing Milk

Økologisk super-rens for alle hudtyper:
En melkerens er det mest skånsomme du kan bruke, og ofte anbefalt for tørre og sensitive hudtyper. Denne økologiske og svanemerkede varianten fra Rudolph Care er også rik på vitaminer og antioksidanter som pleier, beskytter og fukter huden. Rensemelken kan også brukes på øynene. Passer alle hudtyper, også en sensitiv hud.

Renser huden og fjerner makeup

Omorovicza Gentle Buffing Gelee 

For en gusten hud som trenger glød:
Denne gelèrensen med milde skrubbekorn er helt magisk å starte dagen med! Den gir deg en daglig peeling, og sørger for at huden stråler. Overflaten blir utrolig myk og et fint lerret for hudpleie og makeup. Gentle Buffing Gelée har en fantastisk duft av sitrus, og inneholder en balansert sammensetning av røde alger, AHA, moringafrø-peptider og Omoroviczas patenterte mineraler.

Skånsom og eksfolierende daglig gelérens

Sisley Radiance Foaming Cream Cleanser

For den effektive:
Enklere renserutine enn det fantastiske renseskummet til Sisley får du ikke. Er du en av de som ønsker en rens som tar kort tid, men samtidig gjør jobben, er Radiance Foam Cleanser riktig for deg. I tillegg inneholder renseskummet grapefruktekstrakt som glatter ut og ginkgo biloba ekstrakt som gir en fantastisk glød. Huden tilføres masse fukt og passer alle, inkludert en sensitiv hud.

Effektiv rens og sminkefjerner i ett, med hudpleiende egenskaper. 

Biologique Recherche Lait U

Rensemelk for den sensitive:
En favoritt på huset er rensemelken fra Biologique Recherche. Den føles fuktgivende og rik, og gir en grundig rens på utrolig skånsomt vis. Inneholder botaniske oljer som bevarer hudens naturlige fuktbarriere. Egnet for alle hudtyper, selv de mest sensitive.

Lett og frisk rensemelk som fjerner alle urenheter og sminke

The Organic Pharmacy Rose Diamond Exfoliating Cleanser 

Anti-age rensen:
Denne rensen er valget for deg som ønsker å jobbe med aldringstegn fra start til slutt i rutinen.
Bio-fermenterte enzymer fra gresskar og probiotika fjerner døde hudceller og etterlater huden klar og med en jevnere tone. Diamantpulver øker hudens blodsirkulasjon og glød, og roseekstrakt frisker opp huden.
Sheasmør og kokosolje forbedrer hudens fuktbalanse og utstråling.

Eksfolierende anti-age rens.

Skriv melding

Abonner Til toppen