Hvis du liker lærdufter må du lukte på nyheten Cuir Noir fra Les Soeurs de Noé.

Cuir Noir er Nadia Benaisas tolkning av lær, inspirert av kjærlighet og sensualitet.

Les Soeurs de Noé er en parfymeserie laget av Nadia Benaisa, som vokste opp mellom Belgia og Marokko, to steder som duftkolleksjonen hennes tydelig er inspirert av. Selve ideene rundt duftene er det Nadia selv som står bak, hvor så mesterparfymørene Jerome Epinette og Pierre Wulff gjør de om til virkelighet. Hittil i år har vi fått gleden av å hilse på to av hennes nye tilskudd til samlingen, nemlig Citrus Poetry og Saffron Flower, og nå står Cuir Noir for tur.

Cuir Noir er deres nyeste kreasjon, inspirert av dype romantiske følelser og med utgangspunkt i en note som vi kjenner så godt fra før; svart lær. Lær en en populær note som kan tolkes på mange forskjellige måter, og som aldri blir kjedelig. Ulike sammensetninger gjør at noten kan oppleves både varm, jordnær, animalsk, og til tider litt smokey. Tradisjonelt vil mange assosiere lær med en herreduft, men vi har mange gode eksempler på lærdufter som blir elsket av alle kjønn, som Tom Fords Tobacco Vanille, eller French Leather fra Memo Paris.

Når Les Soeurs de Noé tolker lær er det med den samme delikate fremtoningen som preger resten av serien. Duften åpner med friske og krydrede noter av elemi, som er kvaen fra en spesiell Filippinsk tresort, og rosa pepper. I hjertet av duften møter du forførende noter av sjasmin og plomme, og et hint av røkelse, som så rundes av med lær, vaniljebønner og hvitt sedertre.

Så er du glad i lærdufter eller ønsker å prøve det ut, kan vi sterkt anbefale denne runde og nydelige varianten fra Les Soeurs de Noé.

Les Soeurs de Noé Cuir Noir

Skriv melding

Abonner Til toppen