Hvit-Blanc-White-Bianco

Hvitt symboliserer renhet, uskyld og velstand.  Hvitt kan også representere ro og stillhet. Her er et lite knippe med noen av våre hvite herlige produkter som passer nå.

Giorgio Armani Beauty Maestro UV 50 Primer

Dette er den nye generasjonens sminke som forbedrer resultatet og forlenger av holdbarheten av makeupen, samtidig som den virker anti aldrende og beskytter oss mot ytre skadelige miljø faktorer. SPF 50 så perfekt nå på sommeren.

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

White Caviar Illuminating Pearl Infusion er en konsentrasjon av lys innkapslet i hvite kaviarpærler som bekjemper missfarging på huden. Den inneholder bland annet gyllent kaviarekstrakt og C-vitamin som minsker produksjonen av melanin, skaper en beskyttelse mot forurensning og demper inflammasjon.

Oribe Silverati Shampoo

Denne shampooen er spesielt utviklet for grått, vilt og uredelig hår. Tar bort matthet og gule toner. Håret blir mykere og fult av glød og glans.

Omorovicza Illuminating Moisturiser

Omorovicza Illuminating Moisturiser for tørr og normal hud som trenger langvarig hydrering gjennom dagen gir denne kremen dyp fuktighet og pleie. Krystaller av rubin flatterer hudens utseende ved å viske ut synligheten av fine linjer og rynker.

Holistic Silk Sovemaske

Vår mest lukseriøse sovemaske! Super myk silke på begge sider av masken forebygger ansiktsrynker og skade på hudceller i løpet av natten.

Sisley Floral Spray Mist

Floral Spray Mist er en fantastisk og effektiv spray-tonic, som øyeblikkelig lindrer og beroliger huden. Den vil vekke huden på beste måte om morgenen, men er også ideell om du har bruk for å friske opp huden i løpet av dagen. Er du på stranden, er den perfekt for å hurtig fukte og forfriske huden.

Clearly Corrective Deep Moisture Clarifying Cream

En fuktighetsgivende som jevner ut hudtonen og ujevnheter og samtidig forhindrer pigmentflekker. Inneholder vit-C som gir glød og liv til huden.

BYREDO Blanche Eau de Parfum

BYREDO Blanche Eau de Parfum er ren og enkel duft, men med en nydelig karakter. Hvit rose, fiol, peoner og sandeltre gir en forførisk parfyme. Sommerduft!

The Organic Pharmacy Self Tan

En naturlig økologisk selvbruner som fukter og etterlater huden myk. Rask og naturlig farge gir en jevn og nydelig glød til huden hele året igjennom.

Skriv melding

Abonner Til toppen