I januar og februar er det “Midnight Blue” som gjelder

BLÅ INSPIRASJON

 • Sisley Eye Twist Marine Nr.6, Den store tuppen farger øyelokkene i en lit bred linje, og den er lett å påføre.
  Den er beriket med plantebaserte aktive ingredienser (grønn te, White Lily, Camellia) og beskytter den sarte huden på øyelokkene.
  Den myke og vannfaste metallsiske teksturen gir en ultra-lett påføring gir hold hele dagen lang.
 • Sisley Eye Shadow Midnight Blue, Et skreddersydd look som kan være så naturlig eller glamorøst som du ønsker – kledd i et slør av farger og lys som kan endres i det uendelige. Sisley Powder Eye Shadow kombinerer de naturlige planteekstrakter.
 • Giorgio Armani Beauty Eye Tint Menuit Nr.2, er den første flytende øyenskyggen på markedet av sin type. Den innovative formelen forvandles fra flytende til fast og fester seg umiddelbart  til øyelokket, gir 16 timer holdbarhet og legger seg ikke i striper.
 • Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate, Dette fantastiske serumet arbeider hele natten for å gjennomfukter huden. Resultatet er en uthvilt hud full av glød.
  Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer.
 • Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Mediterrania Nr.5, består av 4 matchende farger som gjør det enkelt å eksperimentere og skape akkurat det uttrykket du ønsker. De intense, matte fargene og de lyse, silkeaktige fargene kan mikses og matches på utallige måter. De fløyelsmyke øyenskyggene glir lett over huden, er enkle å bygge opp.
 • Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Solo Nr. 20, Giorgio Armani Eyes To Kill Solo fås med tre forskjellige finish: skinnende, matt og intens. Det brede utvalget av farger, ulik finish og unike konsistens gir øyemakeup en helt ny dimensjon med et naturlig og sofistikert resultat. De nye øyenskyggene glir lett over huden og er lett og tone og blande takket være den nye fargeteknologien.
 • Alexandre De Paris hårklype med swarovski krystaller
 • Jennifer Behr hårbånd i gull og swarovski krystaller

Skriv melding

Abonner Til toppen