Ikke gå glipp av AVEDAs sommerkampanje!

Ved kjøp av 3 eller flere produkter fra AVEDA, får du nå deres lekre strandhåndkle i økologisk bomull i gave fra oss. Du velger helt fritt hvilke produkter du ønsker, og vi kommer veldig gjerne med tips og råd til hva som passer deg og din hårtype.

AVEDA er et plantebasert merke som tilbyr bærekraftige hår- og hudpleieprodukter av høy kvalitet. De er veganske, og hele 90% av ingrediensene stammer fra planter, ikke-petroleumsmineraler og vann. Emballasjen er resirkulerbar, og støtter initiativer for rent vann rundt om i verden. Produktene deres blir hyllet av folk verden over grunnet høy kvalitet, gode resultater, samt deres fokus på bærekraft og det å ta vare på naturen og mennesket.

Et hot tips nå som solen endelig skinner er å sjekke ut AVEDA sin sol-serie. Denne beskytter mot skader og misfarging, perfekt i tiden som kommer! En annen fantastisk serie er Nutriplenish-serien, som gir masse fukt i dybden og pleie til håret ditt.

Kampanjen gjelder så langt lageret rekker.

Kjøp AVEDA sine produkter her.

Kommentarer

[…] Og du, nå får du et superfresht strandhåndkle i økologisk bomull i gave fra oss ved kjøp av 3 eller flere produkter fra AVEDA. (Gjelder kun seriene Sun Care og NutriPlenish.)Ler mer om AVEDAs sommerkampanje her. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen