Vi har de beste solkremene med stabilt filter


Konklusjonen på forskning på solkrem har vært at mange solkremer og isolerte kjemiske solfilter er ustabile når de bestråles med sol-simulert lys, med samme styrkegrad som solstrålene i løpet av en vanlig norsk midtsommer. Stabiliteten varierer kraftig mellom de ulike produktene. Dette kan føre til en mindre effektiv solbeskyttelse. Våre solkremer på Gimle Parfymeri har stabile solfiltre som beskytter huden din.

  • Sisley Broad Spectrum Sunscreen SPF 30  Perfekt å bruke de første gangene man er er i solen. Solbeskyttelse til ansiktet for alle hudtyper. Kombinasjonen av aktive planteekstrakter, E-vitaminacetat og essensielle oljer er med på å holde huden smidig, glatt og fuktet. Produktet har en fin og glatt konsistens, så den er lett å påføre og ikke legger seg i som en skinnende hinne på huden. Fås i 4 farger: golden, amber, colorless og natural.
  • Sisley Sunleya Anti-age SPF 15  Sunleya forebygger dehydrering, misfarginger, tap av fasthet, rynker og skader på cellenes DNA – Sunleya gir deg den mest omfattende anti-age-beskyttelse mot solens skadelige stråler. produktet inneholder et UVA-/UVB-filterkompleks som lar den riktige mengde lys slippe inn, så du stimulerer hudens naturlige fotobeskyttelsesprosess. En kombinasjon av aktive ingredienser som bekjemper de frie radikaler og som nøytraliserer oksygentilførselen som kan forårsake aldring av huden. Et enestående kompleks som garanterer beskyttelsen av cellenes DNA og supereffektive fuktgivende ingredienser som er med på å optimere fuktbalansen og holde den stabil.
  • Sisley Facial Sun Cream SPF 10 Facial Sun Cream inneholder et spesielt UVA-/UVB-filterkompleks, essensielle oljer (oregano og salvie), naturlige planteekstrakter (Alkekengi Calyx, agurk og shea) som kan filtrere solens skadelige stråler som forårsaker tidlig aldring av huden. Den vil booste hudens beskyttende barriere, styrke dens naturlige fotobeskyttelse og forebygge dehydrering som skylder solpåvirkning.
  • La Mer The Reparative Face Sun Lotion SPF 30 Denne luksuriøse solkremen absorberes raskt og gir bredspektret UVA / UVB beskyttelse og kraftige anti-aging fordeler. Vakker glød mens huden blir beskyttet og fuktet. Påfør på ansikt, hals og bryst 30 minutter før soleksponering. Påfør minst annenhver time eller etter bading, perspirering eller håndkletørking.
  • La Mer The SPF 50 UV protecting fluid. Nyhet! Designet for daglig beskyttelse mot skadelige solstråler. Denne effektive og lette kremen hjelper til med å beskytte og forebygge  pigmentering. Den fukter og holder huden behagelig avkjølt.

The SPF 50 UV Protecting Fluid

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen