Ikoniske Les Exclusifs de Chanel


Visste du at vi har hele den eksklusive parfymeserien Les Exclusifs de Chanel? Dette er en unik parfymeserie, inspirert av Gabrielle Chanels liv. Hver duft er et lite kapittel som hyller steder, mennesker og opplevelser, og ikke minst hennes klassiske og tidløse karakter.

Det finnes hele 18 parfymer i serien som strekker seg fra den lette og friske “Eau de Cologne” med Neroli, mandarin og bergamott til “Le Lion” som er en varm og mektig duft inspirert av hennes stjernetegn: løven. Det er stor mulighet for at du har hørt om ikoniske “Coromandel” som er Lill-Anns favoritt av disse med varme og sensuelle noter av kremete sandeltre, jordete patchouli, hvit sjokoladeakkord, røkelse, vanilje, olibanum, musk. Vetiverbaserte “Sycomore” som er inspirert av Chanels kjærlighet for natur er en magisk parfyme elsket av både menn og kvinner. Her finner du røkt vetiver, rosèpepper, trenoter og vanilje. En du en evig romantiker kan du sjekke ut den pudrete parfymen “Boy” som hyller hennes store kjærlighet Boy Chapel med lavender, heliotrope, og hvit musk.

Denne serien lages med den største kjærlighet av Chanels egen in-house nese Olivier Polge, sønn av deres tidligere nese Jaques Polge.
Vi hjelper deg gjerne med å finne din duft blant Chanel Les Exclusifs. Velkommen innom for å oppdage dette utrolige universet.

Skriv melding

Abonner Til toppen