It`s all about that base

base kollasje

Base produkter er for mange ukjent, og mange tror at det bare er bortkastede penger og noe de ikke trenger. De kan ikke ta mer feil.  Å  legge en base på hud, øyevipper, lepper og negler er utrolig viktig for at produktet skal holde hele dagen eller lenger, og for at resultatet skal bli perfekt. Makeupartistene våre her på Gimle Parfymeri legger aldri en makeup uten å bruke baseprodukter.

Primer

Primeren ble utviklet for at fotografen skulle slippe å retusjere huden til modellene når de tok nærbilder. Dette er også et flytende produkt og mange inneholder silikon som virker utglattende på linjer og porer i huden.

Primeren legges på etter fuktighetskremen og gjør at påføring av foundation blir lettere og jevnere. Noen primere fikserer også sminken, slik at den sitter bedre. Har du fet hud bør du bruke en oljefri primer. Et fint multiprodukt er en primer og SPF i ett.

primer koll

Serum

Et serum er et supplement til dagkremen din. Den gir ekstra fuktighet og inneholder aktive ingredienser som virker dypere ned i huden enn dagkremen gjør, og den gjør huden glattere, mer glødende og sunn.

Serum inneholder antioksidanter og er mer flytende enn en vanlig krem. Bruk serumet på nyrenset ansiktet hver morgen før du følger opp med dagkrem.

Les artikkelen vår om serum her

  • La Mer The Brightening Essence Intense , Et ekstremt lysnende og foryngende produkt, som er med på å redusere misfarging og gjør huden vakker og jevn. Kan brukes på dag- og nattid under fuktighetskremen
  • Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate Serumet bruker den nyeste teknologien som fukter de dypeste lagene i huden så man unngår uttørking og aldring. Reduserer rynker og ujevnheter i huden.
  • Rudolph Care Anti-ageing Serum, er en fuktgivende skjønnhetsbombe. Serumet er rikt på aktive, plantebaserte ingredienser, som motvirker hudens aldring. Alle ingrediensene har dokumentert effekt. Aprikoskjerneolje gjør huden smidig og forsterker elastisiteten, mens Gatuline Expression Extract løfter og glatter fine linjer med synlig Botox-lignende effekt.

serum bilder

For andre serumer klikk her

Øyeskyggebaser

Dette er et genialt produkt som gjør at øyenskyggen sitter godt.

En øyenskyggebase gjør at øyenskyggen ikke striper seg, at fargepigmentene kommer bedre fram og at skyggen sitter godt hele dagen.

Enkelte baser kan til og med gjøre at øyenskyggen blir vannfast når den legges på lokkene.

Du trenger bare legge et så tynt lag som mulig på lokkene før du legger øyenskygge, så dette er også et produkt som er veldig drøyt i bruk.

  • Laura Mercier Eye Basics ,  er en krem som smelter inn i huden, er semi-matt og har lang holdbarhet. Den skjuler eventuelle ujevnheter og misfarginger på øyelokket og skaper en perfekt base for øyenskyggen. Finnes i forskjellige nyanser.
  • Sisley Instant Perfect, Visker ut skjønnhetsfeil i huden og highlighter øynene. Primer.
  • La Mer The Illuminating Eye Gel , kan legges over hele øyelokket og brukes som en base som får skyggen til å ligge pent og holde lenger.

øyebase

 

Mascarabase

Den siste tiden har flere og flere merker lansert egne baser til mascaraene sine. Det er mange fordeler knyttet til å bruke en mascarabase.

Om du er plaget med dryssende mascara eller gjerne skulle hatt lengre eller tykkere vipper, er en mascarabase et godt valg.

De fleste mascarabaser har som regel også en pleiende effekt på vippene, og noen typer har også tilsatt stoffer som hevder å øke veksten av vippene.

Men i bunn og grunn er en mascarabase laget for å legge en hinne over dine egne vipper, slik at de både blir lengre og tykkere når du påfører mascara over.

Noen merker selger også mascara og base i én, hvor du finner en base i den ene enden og vanlig mascara i den andre enden.

  • Esteè Lauder sin mascarabase er den beste. Den er sort slik at det blir lettere å skjule den under mascaraen (finnes i butikk og ikke på nett)
  • Chanel mascara primer(finnes i butikk og ikke på nett)

mascara primer

Leppebaser

De som bruker leppestift, kan ha veldig god nytte av en leppebase. Den jevner ut og fjerner riller på leppene og gjør at leppestiften holder mye lengre. Dette er et fint alternativ til lipliner om man er redd for å leppetiften skal skli ut. Man får også kjøpt leppebaser som skal gi mer volum til leppene.

Vi har ingen rene leppebaser, men makeup artistene våre bruker gode leppepomader for å fukte og pleie leppene.

  • Sisley Nutrive Lip Balm , Produktet har høyt innhold av lindrende, mykgjørende og beskyttende lipider, som gir leppene pleiende fukt og beskyttelse. Den flytende konsistensen er naturlig farget av ingrediensene og gir vakre og myke lepper.
  • La Mer The Lip Balm , En behagelig leppebalm som lindrer og pleier .Mint virker avkjølende, mens E vitamin og Miracle Broth TM virker reparerende.

leppepomade

Neglelakkbase

Neglelakkbase er en blank lakk som legges på neglene før neglelakken, som beskytter selve neglen og gjør at lakken sitter bedre etter påføring. Det finnes også neglebaser som jevner ut ujevnheter og riller i neglen, det kalles som regel «ridge fillers.»

Skriv melding

Abonner Til toppen