Julefavoritter fra Westman Atelier

Foto: Westman Atelier

Kom i julestemning med 3 must-haves fra Westman Atelier.

Westman Atelier The Eye Love You Edition

NYHET:

Med The Eye Love You Edition får du alt du trenger for å legge det perfekte partylooket. Settet består av tre helt nye øyenskygger: Mink, Smudge og Fête, som er Westman Ateliers første øyenskygger i matt og glitter. Settet inkluderer også en eyeliner og en maskara. Eyelineren har en myk konsistens som er lett å legge og som gir den ultimate “smoky” effekten. Eye Love You Mascara, som gir lange og fyldige vipper, er formulert med 96% naturlige ingredienser.
Settet kommer i et begrenset opplag.Westman Atelier The Brush Collection

Lekkert sett som består av 9 ulike børster som er håndlaget i Japan av den mest prestisjetunge kostemaker i verden. Kostene er laget litt kortere for få bedre kontroll når du legger makeup. Settet inneholder alt du trenger: Foundation BrushLiquid Blender BrushSpot Check BrushBlender BrushBaby Blender BrushPowder BrushEye Shadow IEye Shadow II og Lip Brush.
Settet kommer i et begrenset opplag.Westman Atelier Lip Suede Les Rouges

DEN PERFEKTE RØDE:

Leppestiftpalett i fire vakre rødfarger, med pleiende oljer og 100% naturlige pigmenter. Fargene kan du bruke alene, eller mikse sammen for å skreddersy din helt egen nyanse.Skriv melding

Abonner Til toppen